VIDEO: Je li nas sramota što smo djeci napravili? Još “bolesniji” natječaj za nagrađivanje istog!

PRO Oglas

Masovno “ludilo” forsiranje pandemije koronavirusa je zasigurno ostavilo veliki trag na najmlađe, a što dokazuje i ova “glupost” koju je organizirala nakladnička kuća Alfa Mostar kroz svoj natječaj najbolji likovni rad “Likovno(st) u 2020. godini“.

Kako su se pohvali na svojoj službenoj Facebook stranici – “učenici su poslali mnoštvo maštovitih radova i tako nam vizualizirali njihov osobni doživljaj po svemu posebne 2020. godine”. Da, učenici su uistinu bili “jako maštoviti” i prikazali svu traumu koju su proživljavali kroz 2020. godinu!

Ali, tu se nije stalo. Nakon objave tih nacrtanih radova, imena i prezimena djeteta i koji razred ide, pozvali su svoje pratitelje da pogledaju ovu maštovitu izložbu te izaberite rad koji im se najviše sviđa i bit će proglašen najboljim radom po ocijeni publike, koji će također nagraditi simboličnom nagradom.

Sve što je bilo potrebno je “klasična navlakuša prikupljanja lakova” gdje se morao označiti najbolji rad s oznakom “sviđa mi se” kao i njihova Facebook stranicu “Naklada ALFA Mostar”.

Osim nakladika, u ovome su sudjelovali i učitelji koji su pozvali djecu da budu sudionici u ovom natječaja.

Na ispod ponuđenoj (link) stranici možete vidjeti pregršt slika što su djeca crtala, a sve zahvaljujući masovnom medijskom “ispiranju malih mozgova”. Sad zamislite posljedice koje su ostale na djeci, i koje će s osjetiti u njihovu daljnjem razvoju.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=alfamostar1&set=a.4011009392277483

Možda imam drukčije razmišljanje, ali uvjeren sam kako djeca trebaju razmišljanje imati vedrije i drukčije od viđenog! No, tko je ovdje “uprskao” i koliko će psiholozi, roditelji i učitelji kasnije imati jako puno posla u ispravljanju svega toga, to je neupitno. Ali mišljenja sam kako smo svi zakazali!

Onda, kad već djeca imaju ovakve radove, možemo Vam ispričati i jedan vic iz školskih klupa:

Pita učiteljica malog Muju što mu mama radi i kako žive:
-Moja mama je prostitutka,
dobro zarađuje tako da i dobro živimo i imamo sve što nam treba.

Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju:
-Što tvoj otac radi i kako živite?
-Moj otac je policajac
i malo piše kazne za državu a malo za sebe
i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba.

Dođe red i na malog Hasu,

a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici:
-Moj je otac vozač kamiona
i da nije Mujine matere i Suljinog oca i mi bi super živjeli!Mili Marušić/ OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO