VIDEO: Košarkaši Širokog sa Bratuncem željno iščekuju publiku da napokon vide na tribinama

PRO Oglas

Danas je održana konferencija za medije uoči sutašnje zaostale utakmice 12. kola Prvenstva BiH između HKK Široki – KK Bratunac koja se igra s početkom u 18 sati na Pecari.

Damir Vujanović, trener:

“Iako smo mi favoriti, očekuje nas teška utakamica jer momčad Bratunca ima dosta individualne kvalitete, također imaju ambicije za ulazak u Ligu za prvaka. Za nas pravo nastupa nema novi igrač Aaron Thomas, kapetan Zubac će nam se tek večeras priključiti jer je bio sa BiH reprezentacijom. Nadam se da ćemo sačuvati domaći teren i doći do još jedne pobjede. Drago mi je da se publika vraća u dvoranu nakon dugo vremena”.

Dario Drežnjak, igrač:

“U utakmicu moramo ući maskimalno ozbiljno jer Bratunac ima dobre igrače. Sretni smo što se publika vraća u dvoranu jer su uvijek bili naš šesti igrač, očekujem našu pobjedu i nastavak dobrih igara”.

Igor Jelčić, predsjednik:

“Naša dvorana Pecara je spremna za utakmicu. U prodaju ćemo pustiti oko 600 ulaznica, mjesta su označena i svaki posjetitelj bi trebao nositi zaštitnu maskicu. Koristim priliku da se ovim putem zahvalim svim sponzorima koji su u ovim teškim vremenima nastavili podržavati naš klub. Htio bih također reći vezano za dovođenje mladih igrača i potpisa ugovora sa istima (Luka Hrkać, Gabriel Čolak, Nikola Lebo) da smo mi samo nastavili naš prepoznatljivi put, i drago mi je što su to igrači i prepoznali”

HKK Široki

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO