VIDEO: Ljubušanka kojoj se nije preporučljivo suprotstaviti! – U jednom udarcu osvojila dva pojasa

PRO Oglas

Ove nedjelje u Ljubuškom priređen je boksački spektakl na manifestaciji “The Road to the Stars”. U glavnoj borbi večeri domaća boksačica Katarina Vištica nokautom je svladala Sonju Pilipović iz Hamburga i tako osvojila dvije prestige titule po europskoj WBL organizaciji i svjetskoj WBF organizaciji u superwelter kategoriji. Sve je pratila i naša ekipa.

U nedjelju navečer Ljubuški je postao pravo boksačko središte. Ljubitelji boksa mogli su uživati u više borbi mladih i kvalitetnih boraca i tu amaterskom boksu, kickboxu i profesionalnom boksu. No, svakako najveću pozornost domaće publike izazvala je glavna borba večeri između Vištice i Hrvatice i Pilipović.

Vištica se pokazala u sjajnom izdanju i već u drugoj rundi je nokutirala svoju protivnicu i tako u velikom stilu osvojila dva pojasa i to po europskoj WBL organizaciji i svjetskoj WBF organizaciji.

Katarina je u protekla dva mjeseca odrađivala intenzivne pripreme u Mostaru, a svakako zanimljivo je i što je aktivna kao profesionalna vojnikinja u Oružanim snagama BiH. Otkrila nam je i kada očekuje iduću borbu.

Ljubušanka i njezin tim imaju velike ambcije, a idući cilj je napasti svjetsku titulu po WBC organizaciji. Katarina ima veliku podršku u svom treneru, a ujedno i suprugu Daliboru Mijanu.

Dodajmo kako je boksački spektakl u Ljubuškom privukao i poznata boksačka imena poput Stipe Božića, Damira Belje, Luke Pupeka i Antonija Plazibata.

Rtv-hb.com

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO