VIDEO: Ministrica Ružica Mikulić – “Stjerana sam uz zid”

PRO Oglas

Nakon predsjednice Nezavisnog sindikata uposlenih u srednjim školama ŽZH Jasminka Petric, pred novinare je stala i ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić vidno uznemirena jer sastanak nije prošao kako je planirala.

Već smo kazali kako je bilo očekivano da na sastanku s predstavnicima Nezavisnog sindikata uposlenih u srednjim školama ŽZH osim nje nazoče predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić i ministar financija ŽZH Toni Kraljević, ali njih dvojice nije bilo, a ministrica je samo predložila kalendara nadopune nastave, tako da je sastanak završio prije nego je i počeo.

Ministrica je većinu svog obraćanja bazirala na povećanje plaća koje nije u njenoj nadležnosti. Kazala je kako je predložen kalendar nadoknade nastave, a Sindikat je to odbio.

Trenutno se osjeća “stjerano u zid” i kako će se oglasiti priopćenjem svezi današnjeg događanja, svih “blagodati” prosvjetnih radnika, prava, kao i predloženom kalendaru nadoknade nastave što možete pročitati na ponuđenoj “link stranici” ispod videa obraćanja pred medijima.

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO