VIDEO: Miro i Dario najavili neki novi NK Široki Brijeg

PRO Oglas

Kao u “ona” vremena, održana je Izborna skupština NK Široki Brijeg, iza zatvorenih vrata.

Naime, u strahu “za svoju sigurnost”, iako ih nitko “ni štapom” ne bi dirao, odlučili su postaviti zaštitare na sami ulaz kako nitko im ne bi smetao, pa su tako i medijima koji su došli popratiti događaj i koji redovno prate sam klub zabranili ulazak u prostoriju dok je odabrano društvo “vijećalo” tko zna što i donijelo odluke tko zna kakve, a kasnije službenim priopćenjem ispada kako su sve bile jednoglasno usvojene, kakve god one bile!

S obzirom kako ne znamo što se događalo iza zatvorenih vrata, možemo pretpostaviti i kako su pratili na velikom platnu utakmicu između Zrinjskog i Sheriffa!

Uglavnom, oni imaju planove klupska perspektiva za budućnost!

Stabilizacija Kluba, uz njegovu reorganizaciju u određenim segmentima, te značajnija potpora i sudjelovanje gospodarstvenika Širokog Brijega kao i predstavnika gradskih i županijskih vlasti, dobili su jednoglasnu potporu članova Skupštine na večerašnjem zasjedanju, kazali su u svom priopćenju.

U tom priopćenju istaknuta je želja za financijskom stabilnošću i sportskim uspjesima, pri čemu je prioritetnim naglašeno očuvanje čvrste pozicije premijerligaša, odnosno pozicije jednoga od najboljih i najuspješnijih bh. nogometnih klubova koji je svojim rezultatima obilježio protekla desetljeća i koji još itekako ima što za reći i ponuditi, kako na domaćoj, tako i na europskoj pozornici.

Što i kako, kada je završilo njihovo “vijećanje”, pitali smo gradonačelnika Miru Kraljevića, člana Nadzornog odbora, a s kojim su još u društvu na toj poziciji Ivo Zovko, Marko Ćavar, Dražen Knezović, Frano Medić, Tomislav Čolak, Mario Mandić, da nam pojasni kakva je budućnost NK Široki Brijeg.

Skupština, za čijeg predsjednika je ponovno izabran Dario Knezović, a za dopredsjednika Vilson Crnjac, dala je zadaću Nadzornom odboru da u što skorije vrijeme raspiše natječaj za popunjavanje pozicija u tročlanoj Upravi (direktor i dva člana Uprave), kao izvršnom organu.

A što će Knezović i društvo oko njega napraviti, e to je velika odluka, čak i puno veća nego se raspričao pred našom kamerom kao nikada do sada….

Kako je rečeno, na Izbornoj skupštini usvojen je i novi Statut NK Široki Brijeg u kojem je vidljiva i značajnija uloga same Skupštine kroz sudjelovanje čak 25 članova ispred predstavnika sponzora Kluba. Uz njih, u Skupštini je još po pet predstavnika Grada Širokog Brijega i Županije Zapadnohercegovačke te šestorica istaknutih sportskih djelatnika (nije poznato kojih); ukupno 41 član kao svojevrsno jamstvo sveobuhvatne širine i zainteresiranosti za aktivnim radom u životu sportskog miljenika Grada.

Na Skupštini je usvojeno i financijsko izvješće NK Široki Brijeg za 2021. godinu. Nije poznato jesu li uplaćena milijunska dugovanja poreza. Također, donesena je i odluka o godišnjim ulaznicama za novu sezonu – za sjevernu i južnu tribinu cijena je 100 KM, dok su VIP ulaznice s dosadašnjih 500 KM “za ložu”, povećane “za gorivo” na 1.000 KM.

Kako tvrde da za dvostrukog prvaka Bosne i Hercegovine i trostrukog osvajača državnoga kupa slijede bolji dani, to ćemo doznati već uskoro!

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO