VIDEO: Nostalgična vožnja kroz vrijeme: Oldtimeri oživjeli sjećanja u Hercegovini

PRO Oglas

Jubilarni 15. Međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera „4 GRADA HERCEGOVINE 2024.“ i ove godine razveselio je žitelje Županije Zapadnohercegovačke. Kroz četiri grada i općine, ovi čuvari prošlih vremena proputovali su kao vremeplov, vraćajući nas u dane kada su automobili imali dušu i kada je svako vozilo nosilo sa sobom priču.

Iako oblačno i pred kišu vrijeme, ulice Širokog Brijega, Ljubuškog, Posušja i Gruda, ovi starodobni automobili blistali su u svom punom sjaju prepričavajući povijesti na kotačima. Svako vozilo, brižno restaurirano i održavano, pričalo je svoju jedinstvenu priču kroz zvuk motora, sjaj kroma i čvrsti od željezne i metalne konstrukcije za razliku od današnjih limenih i plastičnih modela koje će uskoro biti zamijeni i sa stirodolom!

Prolaskom kroz ove gradove i općine, privukli su veliki broj posjetitelja koji su imali priliku razgledati ova vozila, uslikati se uz njih, naučiti nešto o njihovoj povijesti ili se prisjetiti nekih vremena. Djeca su s oduševljenjem gledala prema velikim, elegantnim automobilima, dok su stariji posjetitelji s nostalgijom pričali priče iz svoje mladosti, kada su slični automobili krstarili cestama i prometnicama njihovih života.

Jubilarni 15. Međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera „4 GRADA HERCEGOVINE 2024.“ nije bio samo događaj za ljubitelje automobila, već i emotivno putovanje kroz vrijeme za sve koji su ga posjetili. Ove godine, kao i svake prethodne, ostavio je neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih, potvrđujući da prošlost živi kroz sjećanja, a stari automobili kroz ljubav i strast svojih vlasnika i obožavatelja.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk