VIDEO: Nova pjesma Ivana Palca u izvedbi legendarnog pjevača Darka Domijana

PRO Oglas

Na CMC TV-u premjerno je predstavljena nova autorska pjesmu Ivana Palca, ovoga puta u izvedbi pjevača iz Hrvatske – Darka Domijana.

“Svoju šestu pjesmu nakon onih za Tomislava Gelu, Ivicu Bagu, Grupu Banana i Mineu, ovoga puta potpisujem za Darka Domijana! Glazbu potpisuje Marin Seko, dugogodišnji član grupe Banana i autor mnogih pjesama na Hrvatskom estradnom prostoru, aranžman potpisuje Davor Totović, a tekst moja malenkost” – kazao je za portal OTPOR.Media autor pjesme, Ivan Palac iz Gruda.

Darko Domijan (Karlovac, 5. veljače 1952.) hrvatski je pjevač zabavne glazbe, koji je najveću popularnost doživio 1970-ih i 1980-ih, hitovima kao što su “Ruže u snijegu”, “Sedam suza”, “Ulica jorgovana”, “Put u raj” i drugi.

Prvu pjesmu, “Ruku mi daj”, Domijan je objavio 1972. u izdanju diskografske kuće Suzy, a 1974. godine postaje poznat velikim hitom “Ulica jorgovana”. Iste godine objavljuje i prvi album, Stani bar na tren. Od 1974. nastupa na festivalima u Zagrebu i Splitu, poznatim hitovima Naučit ću te mala, Dugo će boljeti, Julske kiše i drugim.

Domijan najveću popularnost postiže početkom 1980-ih. Album Put u raj iz 1982. s hitom “Sedam suza” prodaje se u 170.000 primjeraka. Sljedeće godine još veći uspjeh postiže album Ruže u snijegu, koji se prodao u preko 250.000 primjeraka, čime je Domijan postao jedan od najuspješnijih izvođača na području tadašnje SFRJ.

Nakon 1989. i albuma Čuvam te anđele Domijan nastupa povremeno, dok mu je glavna preokupacija vlastiti odvjetnički ured.[2] Godine 2001. izašao je album Sve najbolje, kolekcija najvećih hitova. 2011. diskografska kuća Croatia Records izdaje ZLATNU KOLEKCIJU-DARKO DOMIJAN, s 39 najljepših pjesama. Danas je na traženje publike i ljubitelja njegovih pjesama ponovno aktivan i priprema svoj povratnički album s novim pjesmama.

Pjesma je ljubavne tematike, a s druge strane i o prolaznosti iste, na svoj način osebujnim glasom ovoga puta to proba dočarati svim slušateljima sam Darko!

OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO