VIDEO: “Par” Mikulić – Kraljević odgovorio na brojne upite i njihove međusobne odnose s prosvjetarima!

PRO Oglas

Treći tjedan općeg štrajka prosvjetnih djelatnika osnovnih i srednjih školama s područja ŽZH je pred nama, a tako i nova neizvjesnost sa svih strana do kada će sve to trajati.

Brojne špekulacije “para” Kraljević – Mikulić su nejasne po ovom dugogodišnjem pitanju statusa prosvjetara s kojim igraju “ping-pong-a”, tako da će još neko vrijeme sve to potrajati dok se njih dvoje međusobno ne dogovore tko će prvi popustiti.

Što se tiče prosvjetnih djelatnika osnovnih i srednjih školama s područja ŽZH svjesni su kako oni ovog puta ne smiju odustati od borbe za svoja prava jer su toliko puta izigrani i njihovo povlačenje samo može produžiti agoniju iz koje će se teško ponovno izboriti za svoj cilj.

Prije početka 4. sjednice Skupštine ŽZH, pred kamere je stala ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić, kao i njen kolega ministar financija i dopredsjednik Vlade ŽZH Toni Kraljić bez kojeg je one nemoćna po ovom pitanju, a koji su nam odgovarali na brojne upite kojih je uistinu bilo.

U nastavku donosimo kompletnu snimku brojnih odgovora koje javnost u ovom trenutku može doznati s njihove strane:

Mili Marušić / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO