VIDEO: Pogledajte kriminalci kako FUP upada – TIK-TAK-TIK-TAK

PRO Oglas

Specijalna jedinica Federalne uprave policije (FUP) je uz asistenciju MUP-a RS-a u okviru saradnje s Europolom u projektu “Balkanski kartel” jučer sprovela veliku akciju kodnog naziva “DM tetris”.

Kako Klix.ba saznaje, uhićeno je sedam osoba, a pretresi su izvršeni na 13 lokacija na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine.

Osumnjičeni se terete za niz teških krivičnih djela kao što su neovlašteni promet opojnim drogama i neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne upotrebe.

Akcija je realizirana pod nadzorom tužitelja Tužiteljstva BiH, a po naredbi Suda BiH.

Sve je koordinirano u suradnji s policijskim agencijama u više europskih država (Hrvatska, Slovenija, Njemačka, Nizozemska, Belgija i druge države članice Europske unije).

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak i direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjić zahvalili su se policijskim službenicima koji su sudjelovali u uspješnoj provedenoj akciji.

“Federalna uprava policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova je još dokazala da ima kapacitete odgovoriti najsloženijim međunarodnim operacijama”, priopćeno je.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO