VIDEO: Postavili kružni tok u Tesliću, pa pojedini vozači nisu zna čemu služi!

PRO Oglas

Hercegovina je u zadnje vrijeme ostala bez većine semafora, a njih su zamijenili kružni tokovi na koje su se građani brzo navikli i shvatili kuda treba voziti, samo još mnogi nisu shvatili kako treba dati žmigavac tijekom skretanja, ali naučit će i to nadamo se ubrzo!

Uvidjevši prednost kružnog toga, vodeći ljudi mjesta Teslić u Republici Srpskoj, u Bosni i Hercegovini odlučili su napraviti isto jedan “Kružni” na jednoj od glavnih prometnica, ali su izgleda slabo to znakovima na cesti prezentirali svojim sugrađanima kuda treba i kako voziti po njihovom kružnom toku.

Ni nakon što je isti otvoren za promet, mnogi vozači se baš i nisu snašli u njemu zbog čega je svako malo nastajao kolaps ali sreća bez ozbiljnih posljedica.

Umjesto ulaska u kružni tok i vožnje do potrebnog izlaza, neki su vozači presijecali kružni tok i vozili u krivom smjeru. Rekli bi – “hajde uštedio je na gorivu”, ali da ga je vozilo kojim slučajem udarilo iz suprotnog smijera, em bi platio kaznu, em obostranu štetu na oba ili više vozili koji bi sudjelovali u njegovu nepromišljenom potezu!

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO