VIDEO: Potpredsjednica općine na Kosovu snimljena kako se drogira. Ona kaže – “Natjerali su me na to”

PRO Oglas

Prištinski medij “Nacionale” objavio je snimke na kojima se, navodno, nalaze općinski službenici koji se drogiraju na radnom mjestu. Među njima je i Dragana Miletić, potpredsjednica općine, koja je vrlo brzo nakon ove afere smijenjena. Isplivale su i nove tvrdnje Miletić o tome da je bila “prisiljena da se drogira”, iako je to prvo demantirala.

Portal Nacionale objavio je snimku na kojoj se, kako tvrde, vidi Miletić kako konzumira narkotike u toaletu i u uredu općine Leposavić. Na drugom snimci se vidi još službenika, a među njima čak i pripadnik policije. Dragana Miletić je prvo odbacila takve tvrdnje i za to optužila Srpsku listu.

“To je laž. To izmišljaju ovi iz Srpske liste, da bi ugrozili moje ime i položaj u općini Leposavić. Od početka mog mandata pojavljuju se razne priče, samo da me unište. Zapalili su mi i auto. Nevjerojatno je koliki pritisak vrše na mene, ali borit ću se do kraja“, rekla je Miletić za Nacionale.

Nakon što je utvrđeno da je snimka autentična, Miletić je smijenio predsjednik općine Leposavić, Ljuljzim Hetemi. Nakon smjene, ona je sama kontaktirala portal „Nacionale“ kako bi dala izjavu u kojoj je tvrdila da su je „na silu natjerali“ da konzumira drogu i da su joj prijetili da će joj bombardirati kuću. Istovremeno je tu informaciju dala i u tužiteljstvu, piše Kosovo online.

Portal „Nacionale“ objavio je i snimku na kojoj se vidi nekoliko muškaraca, među kojima su općinski službenici i policajac koji navodno konzumiraju narkotike.

Ubrzo nakon toga oglasio se Policijski inspektorat Kosova (PIK) s tvrdnjom da je preporučio suspenziju jednog policajaca u Leposaviću zbog sumnje da je konzumirao drogu, pisao je Kossev.

„Istražitelji Policijskog inspektorata Kosova pokrenuli su istragu nakon objavljivanja novih snimaka u medijima na osnovu kojih se sumnja da su službenici općine Leposavić konzumirali narkotike u objektu općine“, navodi se u priopćenju.

Preciziraju da su istragu započeli zbog sumnje da bi na objavljenim snimkama mogao biti i policijski službenik.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk