VIDEO: Ratnom profiteru Miloradu Dodiku dodijeljena 3 policajca na motoru da ga čuvaju!

PRO Oglas

U naredbi koju je potpisao Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske, a koja je u posjedu portala GERILA, nalaže se da PU Banjaluka već od jučerašnjeg dana (28.srpnja), u sklopu mjera neposrednog prometnog osiguranja srpskog člana Predsjedništva BiH, planira angažiranje tri službena motociklista sa vozačima.

Navodi se da su planom posebnog osiguranja Milorada Dodika “određene mjere neposrednog fizičkog i prometnog osiguranja u pokretu štićene osobe”.

Inače, za osiguranje članova Predsjedništva BiH nadležna je Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH, tako da je, najvjerojatnije, u pitanju očigledna zloupotreba MUP RS.

Već danima mediji prenose vijest o otvaranju benzinske pumpe Nebojše Grbića, poznatijeg kao Nešo Speed, na Manjači a kojoj je nazočio i Dodik.

To samo po sebi možda i ne bi bilo toliko značajno da Dodika na ovom isključivo privatnom događaju, koji ni po čemu nije bitan za Srpsku i Banjaluku, nije osiguravao veliki broj pripadnika MUP RS.

Među njima su upravo bili i policajci na motociklima, kako se u snimku do kojeg je portal GERILA došao i vidi. Kao da to nije dovoljno, policajci su maltene bili primorani da gorivo natoče u svoje motore, uz obilje neprimjerenih komentara prisutnih.

“Hvala Miloradu, Putinu i Nenadu. Trojstvo”, čuje se, između ostalog, na snimci.

Da li će na ovakve i slične događaje policajci na motorima pratiti Dodika, a kako bi oni, a samim tim i Policija Republika Srpske, bili izvrgnuti sličnoj poruzi i sramoti, ostaje nam da vidimo u danima koji dolaze.

Gerila.info

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO