VIDEO: Razlog razbojničkog ponašanja čuvara KPZ Mostar je osveta zbog tučnjave u klubu!

PRO Oglas

Razlog premlaćivanja u Mostaru je osveta zbog tučnjave u klubu Pozadina napada koji se dogodio u ponedjeljak u Vukodolskoj ulici u Mostaru osvetila je zbog tučnjave noć prije, doznaje portal Bljesak.info.

Naime, napad u kojem je sudjelovalo šest osoba je sukob u jednom mostarskom noćnom klubu gdje je oštećeni GM s još dvije osobe napao mladića. Sva trojica su ga tukla i udarala dok je bio na podu zbog čega je reagiralo osiguranje kluba. Potom su se sukobili is njima.

Protiv njih je podnesena prijava policiji zajedno uz dokaze video snimaka iz noćnog kluba. Šestorka je zbog napada na GM jutro nakon tučnjave u klubu, puštena na slobodu nakon saslušanja u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva HNŽ-a, nije bilo zakonskog osnova za donošenje prijedloga za određivanje pritvora. Neslužbeno doznajemo da za trojicu od njih neće biti nikakvog daljnjeg postupka, dok se druga trojica sumnjiče za nanošenje lakših tjelesnih ozljeda, a jednog od njih i djelo Krađa, ukoliko to istraga utvrdi.

Policija se naknadno predala i šesti napadač u pratnji svog odvjetnika, ali je i on nakon ispitivanja pušten na slobodu. Tužiteljstvo HNŽ-a nastavlja raditi na rasvjetljavanju ovoga slučaja a doznajemo i kako namjera šestorke nije bilo stjecanje bilo kakve imovinske koristi, odnosno pljačka jer su stvari oštećenog pronađene u blizini mjesta sukoba.

Bljesak.info

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO