VIDEO: Tadija Ljubičić sa svojim “pravašem” tornjakom u Širokom Brijegu

PRO Oglas

Tadija Ljubičić iz Tomislavgrada, veliki je ljubitelj i uzgajivač pasa, te vlasnik jednog od najtrofejnijeg psa tornjaka u Bosni i Hercegovini i šire, koji ponosno predstavlja Duvanjski kraj sa preko 50 titula.

Osim toga, Tadija je jedan istaknutih pravaš, a njegov pas kako nam je kazao, također pravaš i maskota HČSP.

Ono što je zanimljivo, okotio se na jubilarni dan i to 10.travnja, što Tadija nam ponosno ističe i koji je jako ponosan na njega, njegove uspjehe i njegovu odanost kao odanog i vjernog psa.

Naravno nije Tadija Ljubičić propustio ni veliki događaj u Širokom Brijegu da predstavi svoje tornjake, tako da smo ga sreli na V. Reviji svih pasmina pasa koja se održavala ove subote i koja je privukla brojne ljubitelje ovi četveronožnih domaćih ljubimaca.

Odlučili smo malo s njim popričati pred kamerama, dotakli smo se njegove prošlosti i sadašnje, pasa i politike… ma sve u svemu razgovor je bio kratak i zanimljiv, i vrijedi poslušati!

Najavio je kako će uskoro javno prezentirati neke detalje iz Domovinskog rata koje mnogi nisu smjeli znati niti otkrivati, ponudili smo mu prostor na portalu OTPOR.Media, tako da uskoro možete i očekivati zanimljivog sadržaja iz “pera” Tadije Ljubičića.

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO