VIDEO Turci smjestili u isti hotel ukrajinske i ruske nogometaše. Letjele su šake, ima ozlijeđenih

PRO Oglas

U tim im je trenucima vjerojatno bilo bitno da bukiraju što više ljudi u smještaj, a netko iz turskog hotela nije razmišljao o tome da bi lošom odlukom mogli prouzročiti kaos. U isti su hotel smjestili momčadi ruskog Šinjika i ukrajinskog Minaja – oni su došli na pripreme, ali nogometaši su između susreta na hodnicima prakticirali i malo borilačkih sportova.

Šalu na stranu, zaiskrilo je prvo u liftu kad su navodno igrači Minaja pretukli igrača Šinjika, a kad su izašli iz lifta, krenula je masovna tučnjava s ostalim nogometašima ruskog kluba. Sve je morala smirivati policija, a posla je imala i hitna pomoć.

Nekoliko igrača zadobilo je lakše ozljede, a ruski mediji pišu da su navodno igrači Minaja tražili od Rusa da u liftu pjeva ukrajinsku himnu, a nakon toga su ga pretukli.

Turski mediji dobili su zahtjev udruge turskih hotela da ne napuhavaju ovu priču kako ne bi narušili ugled hotela. Navodno su kažnjeni čelnici hotela koji su dopustili da Rusi i Ukrajinci budu u istom hotelu – piše agencija Regnum.

Nakon svega, nogometaši su vjerojatno završili u različitim hotelima i posvetili se nogometu…

24sata.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO