VIDEO: U Sarajevu uhićen kriminalac Amir Pašić Faćo zbog prijetnji preko društvenih mreža

PRO Oglas

U Sarajevu je u utorak u ponoćnim satima uhićen Amir Pašić zvani Faćo zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”.

Pašića su uhitili policijski službenici Policijske uprave Logavina zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”, potvrđeno je za Klix.ba.

Policijski službenici MUP-a KS rade na dokumentiranju ovog slučaja, a više informacija bit će poznato naknadno.

“Dana 21.11.2023. godine u 00:10 sati u ulici Zelenih beretki, općina Stari Grad Sarajevo, na osnovu raspisane operativne potrage, policijski službenici PU Stari Grad lišili su slobode A.P., rođen 1971. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti. Obaviješten je dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo, 52-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo”, navedeno je u službenom priopćenju MUP-a KS.

Inače, Pašić je osoba koja je od ranije poznata po krivičnim dosjeima i koji je već ranije bio procesuiran zbog krivičnih djela “Ubojstvo u pokušaju”, “Ugrožavanje sigurnosti”, “Razbojništvo” i slično te osuđivan.

Klix.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO