VIDEO: U Širokom Brijegu održana nadahnjujuća tribina povodom “Dana žena”!

PRO Oglas

Dugo u Širokom Brijegu nije bilo jednog ovako zanimljivog događaja kojeg je vrijedilo poprati, ali aktualna situacija nije dozvolila da više od dozvoljenog bude nazočnih na tribini povodom Dana žena.

No, bez obzira bila to tribina “Dan žena”, “Dan aviona”, “Dan nakon jutra”, “Dan Marsovaca s Jupitera”…. ovakvih različitih tribina je uistinu potrebno sve više kako ljudi ne bi prolupali od svih ovih “Dana korone” koji su svakodnevni život odmakli od onog što imamo, a to je ljudskost.

Jedna od ljudskih tribina, puna dirljivih tema i priča o životu je iza nas, a tome su pridonijeli Udruga DIVA- žena sa stavom i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova GV Široki Brijeg ove subote u Kinu Borak Široki Brijeg.

Sami događaju su otvorili Antonija Banožić ispred Povjerenstva za ravnopravnost spolova GV Široki Brijeg, Antonija Gugić ispred Udruge DIVA- žena sa stavom, kao i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, dok su za glazbeni dio večeri se pobrinuli violončelistica Jelena Miličević uz pratnju Marijane Pavlović na klaviru.

Tri zanimljive teme, tri zanimljive priče ispričali su dr. sc. Ivona Marić, profesorica Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Anita Martinac, književnica iz Mostara te Radica Lasić, predsjednica udruge žena liječenih od karcinoma dojke “Narcis”.

Ovim putem najavljujemo, kako ćemo narednih dana pojedinačno predstaviti svaki od tih govora koji u sebi kriju “nadu, nadahnuće i želju”!

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO