VIDEO: Učenici Širokog Brijega uz Božji blagoslov krenuli u novu školsku 2021./22. godinu

PRO Oglas

Danas je započela nastava u novoj školskoj 2021./22. godini za učenike osnovnih i srednjih škola s područja ŽZH.

Kao i svake godine, učenici osnovnih škola s područja Širokog Brijega svoj prvi dan u novoj školskoj godini započeli su svetom misom u crkvi Uznesenja BDM na Širokom Brijegu da Bog bude svima na pomoći, a prvenstveno djeci, roditeljima i učiteljima, kao i da pamet prosvjetni političarima, gospodarstvenicima i svim Javnim institucijama da se ne igraju kvarenjem budućnosti mladih naraštaja.

Kako to i zaslužuje, Crkva Uznesenja BDM na Širokom Brijegu bila doslovno puna učenicima i njihovih učitelja, a dok je svečano misno slavlje predvodio fra Stipe Biško i na sve njih udijelio Božji blagoslov i poželio uspješnu novu školsku godinu. Sa porukom da slušaju roditelje, učitelje i vjeroučitelje koji su tu da im pomognu u svemu, od njihova školovanja do odrastanja.

Svim školarcima želimo uspješan početak školske godine, uživajte učeći i upijajući znanje vaših nastavnika. Škola neka vam bude dio igre koja će vas usavršavati, a ne stresa i straha jer se nemate čega bojati. Učite znanje i poštenje jer je to što će vam trebati kroz cijeli vaš život. A vozači i svi ostali sudionici prometa pripazite malo svoje ponašanje na cesti kako bi doprinijeli povećanju njihove sigurnosti i omogućili tim mališanima siguran put od kuće do škole i nazad, kada već institucije to nisu u stanju.

VIŠE FOTOGRAFIJA na službenoj Facebook stranici portala OTPOR.Media:

Mili Marušić / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO