VIDEO: Veliko društvo “političkih šetača” svratilo na štand kod čika Miće!

PRO Oglas

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2023., otvorio je svoja vrata za posjetitelje, gdje će se od 2. do 6. svibnja predstaviti 800 izlagača iz 30 zemalja svijeta.

Prvog dana održana je standardna procedura otvaranja i dolazak brojnih delegacija iz političkog života koji su prošetali sajmom, usput malo popili i degustirali proizvode brojnih izlagača i sreli svoje društvo koje viđaju jedanput godišnje, pa bace pokoju “čašicu razgovora”!

FOTO: Mili Marušić

Jedno takvo društvo okupio je čika Mićo koji je bio neizostavan da baš na njegov štand svrate Andrej Plenković, predsjednik Vlade RH, kolegica mu iz Srbije Ana Brnabić, mali ali poznat kao “visoki predstavnik” Christian Schmidt i manje poznati državnici poput Dragana Čovića i njegova “misica” Borjana Krišto.

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković nije krio svoje oduševljenje kada je vidio za stolom i ravnatelja Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, dr. Antu Kvesića, kojemu je odmah natuknuo onih 10 milijuna koje je Hrvatska dala za bolnicu u Mostaru, a Ante ko Ante, već za iduću godinu odmah “žicao” 25 milijuna. Kada im se pridružila/o “prvi momak” Srbije Ana Brnabić, Plenković ju je upoznao s njim i nabacio kako je dr. Kvesić prošli tjedan slavio rođendan, što mu je ona čak dva puta čestitala, a on izgubio tada apetit za ženama i za šampanjecem!

FOTO: Mili Marušić

Visoki predstavnik Christian Schmidt nakon što su ovi otišli, svratio je isto kod čika Miće na čašu šampanjca i razgovor a društvo im je pravio Ilija Cvitanović koji također nije krio svoje oduševljenje jer je sad i on dio “političke” elite i mora upoznavati teren jer možda već za koju godinu i on postane predvodnik “političkih šetača” kroz Mostarski sajam.

Mili Marušić / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk