Virtualna izložba Udruga EKO ZH s Međunarodne likovne kolonije

PRO Oglas

Udruga EKO ZH i ove godine organizira virtualnu izložbu umjetničkih radova. Vrijedni studenti iz različitih akademija kao što su Akademija likovnih umjetnosti Široki Brijeg, Trebinje, Banja Luka, Sarajevo, Beograd, Cetinje, Rijeka, Niš izradili su 70 umjetničkih dijela. Prekrasni blidinjski krajolici bili su izvor nadahnuća za naše mlade studente pa tako sve slike sadrže motive iz prirode koji prikazuju raskoš prirodnih ljepota prikazanih na platnu.

Kako je riječ o virtualnoj izložbi ona je dostupna svima te nam omogućuje da umjetnička djela doživimo na jedan novi i drugačiji način iz udobnosti vlastitoga doma.

Također je važno naglasiti da je izložba humanitarnog karaktera te će sva prikupljena sredstva od prodaje slika biti donirana Centru za djecu s posebnim potrebama Marija Naša Nada u Širokom Brijegu.

Izložba će bit otvorena do ponedjeljka 31. siječnja 2022.

Inspiracija dolazi uz znatiželju, opuštenost, pažnju i slobodu. Doživite i vi svoju inspraciju kroz virtalnu izložbu klikom na ovaj link http://ekozh.org/.

Za sve dodatne informacije o ponuđenim slikama možete kontaktirati Udrugu za razvoj okoliša i kulturu EKO ZH na info@ekozh.org.

Facebook Comments Box

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO