Vitoriju će čekati pakao: Hajduk prodao više od 21 tisuće karata

PRO Oglas

Prije nekoliko dana Hajduk je probio granicu od više od 9300 prodanih godišnjih pretplata čime je srušio vlastiti rekord. A u prva dva dana prodaje ulaznica za Vitoriju Guimaraes nestale su gotovo sve karte.

Igra protiv Varaždina i nije bila na razini. Mučio se Hajduk, jedva stvarao prilike dok ih je subotnji suparnik složio čak 25. No, pobjeda se piše i to je jedino važno Valdasu Dambrauskasu i Splićanima u ovom trenutku.

Pauza od dva tjedna nakon odgođenog Jadranskog derbija s Rijekom ostavila je traga, ali pobjeda protiv varaždinaca uoči velikog okršaja s Vitorijom Guimaraes na Poljudu u 3. pretkolu Konferencijske lige je itekako bila potrebna.

Stvar je još jednom spasio Marko Livaja. Hajdukov čarobnjak isporučio je dva maestralna gola, jedan ljepši od drugog i Hajduk je tako u dva kola ubilježio dvije pobjede.

A onda je uslijedila još jedna sjajna vijest za Splićane! Prije nekoliko dana Hajduk je probio granicu od više od 9300 prodanih godišnjih pretplata, a sada je stigla informacija da je u prva dva dana prodaje svoju ulaznicu osiguralo više od 21 tisuće navijača. U taj broj uračunati su i vlasnici godišnjih ulaznica.

Što znači da će Hajduk europsku sezonu otvoriti pred krcatim Poljudom!

Vitoriju čeka pakao poljudskog grotla i sigurno je da će navijači biti dodatan podstrek Valdasovim dečkima. Susret je na rasporedu u četvrtak 4. kolovoza u 21 sat.

24sata.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO