Vlado Marušić: Tzv. “Mladež HDZ BiH = SKOJ“

PRO Oglas

Dana 23.03.2023.godine (četvrtak) je u Širokom Brijegu konstituirano novo rukovodstvo tzv. “mladeži HDZ BiH“ što su lokalni mediji ispratili. Izabran je novi predsjednik GO te mladeži u Širokom Brijegu, te članovi ostalih radnih tijela te tzv “mladeži HDZ BiH.“.

Nije nam namjera navoditi imena te tzv “zlatne mladeži“ stranke HDZ BiH koji su izabrani u njihova radna tijela, jer je to po našem mišljenju irelevantno u odnosu na intenciju ovog teksta, premda prezimena mnogih od njih asociraju na njihove tate i mame, braću i sestre, bliže i daljnje rođake, njihove kumove i prijatelje, te stranačke kolege koji su se već duboko „ukopali“ u rovove stranke HDZ BiH u Širokom Brijegu, ŽZH, FBiH pa čak i BiH, a usuđujemo se reći kako neki od njih kotiraju visoko i u susjednoj nam državi RH.

Stranka HDZ BiH je jako ozbiljna stranka a svoju ozbiljnost gradi na mandatima koje redovito osvaja u Gradu Širokom Brijegu, Ljubuškom, Grudama, Posušju, u svim većinskim Hrvatskim županijama u FBiH pa čak i u BiH što joj jamči financijsku, pravnu i svekoliku drugu sigurnost u odnosu na sve druge Hrvatske stranke u BiH.

S obzirom na te okolnosti sasvim je logično da ta stranka zna i umije braniti svoje interese na sve moguće načine, a jedan od glavnih načina zadržavanja postojećeg rejtinga na političkoj sceni je ulaganje u svoju tzv “Mladež HDZ BiH“ čije mladice sazrijevaju uz odrasle stabljike i polako preuzimaju štafetnu palicu u svojim rukama, a ta štafetna palica, kao ona čuvena Titova odlučuje direktno o sudbini Hrvatskog naroda u BiH.

Sve bi to bilo bajno i krasno kad bi ta stranka umjela s tom palicom u svojim rukama trčati ka zamišljenom cilju kojemu strepi Hrvatski narod u BiH kroz svoja stoljeća, no ta stranka samo nastavlja kontinuitet uništavanja preostalog umornog i ispaćenog Hrvatskog naroda na prostorima kojeg tisućljećima nastanjuju.

Svi znamo kako su Turci ovim prostorima vladali 500 godina gdje su dobar dio Hrvatskog naroda poturčili, a isto tako velik dio njih protjerali s njihovih vjekovnih ognjišta jer se oni nisu htjeli pokoriti njihovom „zulumu“ i radije su izabrali život predan Bogu i njegovim zakonima nego li pogaziti križ časni i slobodu zlatnu.

Nakon Turaka komunistički zlikovci su od završetka II svjetskog rata do početka Domovinskog na prostoru bivše zločinačke SFRJ također nanijeli monstruozna i neoprostiva zla Hrvatskom narodu kojeg su genocidnom politikom na križnom putu željeli uništiti, pobivši preko 500 000 nevinih Hrvata, hrvatskih branitelja, žena i djece, svećenika i časnih sestara, dok su ih još najmanje toliko pozatvarali u svojim zloglasnim komunističkim kazamatima diljem te tvorevine u kojima ih je također dosta ostavilo svoje kosti, dok je dobar dio njih ostao trajnim invalidima što im je skratilo život za barem pola.

Svojom zločinačkom politikom su premrežili sve spore života u Hrvata a sve one koji su mislili i govorili drugačije su eliminirali fizički ili institucionalno.

Početkom Domovinskog rata počela je u Hrvatskom narodu tinjati nada koja je po završetku tog rata prerasla u buktinju koja će u ognju paklenom spaliti svu tu protu Božju, protuprirodnu i nakaradnu politiku baziranu na moralno -političkoj podobnosti, odnosno sustavu “ja tebi ti meni.“

No, to se nije dogodilo jer nije sprovedena pravična lustracija u Hrvatskom narodu tako da su pravni, ideološki pa čak i biološki slijednici tog zločinačkog komunističkog sustava samo predjenuli svoje dresove na kojima je bila krvava zvijezda petokraka, u dresove s šahovnicom te preuzeli sve razine vlasti od najviše do najniže, tako da je de facto, premda i u dosta slučajeva de iure samo pod drugim imenom onaj bivši zločinački sustav, njegova moralno politička podobnost ,odnosno onaj sustav „ja tebi ti meni“ ostao živjeti i dan -danas, a glavni i odgovorni protagonisti tog sustava su bili i ostali predstavnici stranke HDZ BiH.

Sada dolazimo do njihovih pupoljaka tzv “mladeži HDZ BiH“ koji su zapravo drugo ime SKOJ (Saveza komunističke omladine Jugoslavije), koja je nastavila zločinačku politiku SKJ ili KPJ.

Za sve ove navode postoje materijalni dokazi i neoborive činjenice a one su:

-Bilo koji Javni natječaj u JP ili JU je pod direktnom ingerencijom stranke HDZ BiH, i nitko tko ne pripada toj stranci po bilo kojem osnovu ne može primirisati namještenju u tim institucijama,

-Sva ta tzv “mladež HDZ BiH“ je već dobila namještenje u JP i JU ili nekim drugim većim gospodarskim subjektima premda to ni po stručnim, ljudskim i moralnim kompetencijama ne zaslužuju, a poglavito iz razloga što postoje mnogi koji zbog svog socijalnog, zdravstvenog, moralnog i stručnog statusa više zaslužuju od njih, a poglavito iz razloga što su im očevi bili pripadnici borbenog sektora u vrijeme Domovinskog rata u BiH,

-Sva ta tzv. “mladež HDZ BiH“ nema obraza ni obzira i uopće ne poznaje sram iako ih pošteni domoljubi Hrvati diljem zemlje i inozemstva prozivaju na svakom koraku putem neovisnih i nepotkupljivih društvenih mreža,

-Sva ta tzv “mladež HDZ BiH“ je sebična, uskogrudna, licemjerna, ohola, prijetvorna, lažljiva, lijena, narcisoidna, i prevrtljiva a sve iz razloga što biti članom te stranke u ovom trenutku znači biti izuzetno pokvaren i nemoralan čovjek imajući u vidu njihovu zločinačku politiku, koja je otjerala vani na stotine tisuća mladih i stručnih osoba, zajedno s njihovim roditeljima, istinskim Braniteljima, u potrazi za boljim i smislenijim životom kojeg im je stranka HDZ BiH zajedno sa svojim podguznim muhama, uvlakačima ili rektalnim alpinistima, u nastavku s tzv “mladeži HDZ BiH“ otela, zapravo ukrala.

-Sva ta tzv “mladež HDZ BIH“ čini teške grijehe protiv bića i tkiva Hrvatskog naroda, da se komotno može reći kako su oni nastavak politike HDZ BiH koja je nanijela više zla Hrvatskom narodu nego li Osmanlije,

-Sva ta tzv. “mladež HDZ BiH“ robuje teškom grijehu egoizma ili sebičnosti jer ih nije briga za ljude u potrebi, a kako će ih i biti briga kad ih ne primjećuju, jer društvo i okolina u kojoj se kreću ne poznaje takve ljude.

-Sva ta tzv “mladež HDZ BiH“ na njihovu žalost ne primjećuje kako se oni zapravo gade običnom puku Hrvatskom koji ih može samo žaliti premda se njima čini kako sve one koji pišu i govore protiv njih treba žaliti što je njihova teška zabluda kojoj robuju jer im je dobro u dokolici i ljuljački zvanoj spokoj i mir u kojoj ih zibaju njihovi stariji mentori stranke HDZ BiH koji im ulijevaju sigurnost i povjerenje gledano njihovim očima, a ne očima običnog puka.

Teško onome koga ljudi žale. Bolje mu je da ga mrze jer će znati na čemu je. A tu tzv “zlatnu umišljenu mladež HDZ BiH“ odista treba žaliti jer im se ne piše dobro. Zapravo se nikome ne piše dobro tko slijepo slijedi naputke slijepog vođe a ne glas svog srca.

Njima će zapravo kao i svima nama najpravedniji sudac biti vrijeme koje neumitno teče i nama i njima s tom razlikom što će njima vrijeme biti protivnik a nama (Hrvatima koji nisu oni) saveznik.

Vlado Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO