Zadnja domaća utakmica rukometašica Gruda u 2022.g, ove subote protiv Jedinstva iz Brčkog

PRO Oglas

Ove subote, 10.12.2022.g., od 16.00 sati, Gradska dvorana Bili brig, HRK Grude igra zadnju utakmicu na svom parketu u ovoj godini. To je utakmica 10.kola BH Telecom Premijer lige , a gost u Grudama je ekipa ŽRK Jedinstva iz Brčkog.

Gošće su odigrale odlično dosadašnji dio sezone i sa 5 pobjeda i tri poraza se nalaze na 5.mjestu prvenstvene ljestvice. Jedinstvo je veoma iskusna ekipa koja je poznata po odličnim igrama i pobjedama u utakmicama sa ekipama iz samog vrha BiH rukometa. U ovoj sezoni iskusnim igračicama iz prošle sezone su priključene i neke mlađe igračice tako da je napravljena veoma dobra ekipa u kojoj spoj iskustva i mladosti sjajno funkcionira.

Gruđanke u ovu utakmicu ulaze sa vodećem mjesta na ljestvici i u dosadašnjem dijelu prvenstva imaju puni učinak pa će sigurno dati sve od sebe da i nastave u istom ritmu. Svjesne su cure da je protivnik veoma zahtjevan i da neće biti nimalo lako ,ali očekuju da će na oproštaju od svoje dvorane , što se tiče 2022.godine , ostvariti pobjedu i tako osigurati naslov jesenskih prvakinja BiH.

Kćeri bure pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da u subotu dođu u dvoranu i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do nove pobjede!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

HŽRK Grude

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO