Zdenko Ćosić predao dužnost predsjednika Vlade ŽZH Predragu Čoviću

PRO Oglas

U Uredu predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg predsjednika Zdenka Ćosića i novoizabranog predsjednika Predraga Čovića.

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke u mandatnom periodu od 2018. do 2022. godine Zdenko Ćosić i predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović, čije je imenovanje potvrđeno na 6. sjednici Skupštine Županije Zapadnohercegovačke održanoj 27. ožujka 2023. godine, sastali su se danas radi formalne primopredaje dužnosti, o čemu je potpisan i službeni zapisnik.

Zbog obveza Zdenka Ćosića u radu sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, primopredaja nije mogla biti obavljena ranije.

Prethodni predsjednik Vlade Zdenko Ćosić izvijestio je novoizabranog predsjednika Čovića o radu Vlade u prethodnom sazivu, započetim projektima koji zahtijevaju kontinuitet, o bilanci stanja proračunskog korisnika „Vlada“, Dokumentu okvirnog proračuna, kao i Elaboratu o godišnjem popisu imovine, obveza i potraživanja Županije Zapadnohercegovačke na dan 31. 12. 2022. godine.

Primopredaji su nazočili i predstojnica Ureda predsjednika Iva Milas te v. d. tajnika Vlade Marko Galić.

Vlada ŽZH

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk