Žena otkrila način kako se jednostavno možete riješiti ogrebotina na svom parketu

PRO Oglas

Otkrivanje goleme ogrebotine na vašem parketu nije idealno, a ako nemate vremena bojiti parket ili ga izbrusiti, imamo rješenje za vas.

Stručnjakinja za čišćenje otkrila je jednostavan i jeftin način za uklanjanje ogrebotina s vašeg parketa u nekoliko sekundi.

Jeftin trik

Taylor iz SAD-a bavi se kućanskim trikovima i podijelila je pametan trik na svom Instagram profilu The Taylor Style. Otkrila je da orah može trenutno ukloniti ogrebotine s parketa.

U videu je rekla da prelomite orah na pola i njegovom unutarnjom stranom protrljate ogrebotinu. Rekla je: “Idemo se toga riješiti! S orasima! Jednostavno, zar ne? Samo ga prelomi na pola, trljaj ga po ogrebotini u svim različitim smjerovima i gledaj kako nestaje. Zatim sve obrišite mokrom krpom. Ponovite korake onoliko puta koliko je potrebno dok potpuno ne nestane. I BUM, gotovi ste! I vaš je pod ponovno prekrasan.”

Pratitelji oduševljeni

Njezini pratitelji su bili zapanjeni jednostavnim trikom pa joj je jedan napisao: “To je ulje u orahu. Bilo koje ulje će raditi. Ja koristim maslinovo ulje.”

Drugi je dodao: “Pokušao sam ovo, nije savršeno, ali slažem se da pomaže”, dok je treći napisao: “Hvala! Ne znam kako vam je ovo palo na pamet, ali ovaj savjet je bio od velike pomoći”.

Net.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO