“Zorka je sigurno ljuta” – Podignuta optužnica za posjedovanje droge i dva “kalaša”

PRO Oglas

Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu je podiglo optužnicu protiv Slavka Čepe sina Miroslava iz Gruda, zbog kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

Policijski službenici Granične policije BiH – PGP Gorica-Posušje su pod nadzorom i u suradnji sa postupajućim tužiteljem Josipom Aničićem 31.7. i 1.8.2021. godine realizirali operaciju „Marihuana“ i izvršili pretragu obiteljske kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi Slavko Čepo.

U blizini obiteljske kuće Slavka Čepe kao i u dvorištu iste pronađene su 331 stabljike indijske konoplje (marihuana), a pretragom unutarnjih prostorija pronađeno je oko 42 g amfetamina, oko 6 kg marihuane i 2 automatske puške tipa „Kalašnjikov“ s pripadajućim okvirima i streljivom.

Županijsko tužiteljstvo ŽZH će krivnju Slavka Čepe dokazivati pozivanjem 7 svjedoka i 4 vještaka, te ulaganjem više od 20 materijalnih dokaza.

Optužnica je 1.2.2023. godine dostavljena Općinskom sudu u Ljubuškom, navodi se u priopćenju Ureda za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ŽZH.

U skladu sa načelom pretpostavke nevinosti, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo, dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja.

OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO