Zrinjski prepoznao kvalitetu i doveo u ekipu Domagoja Marušića

PRO Oglas

HŠK Zrinjski i službeno je potvrdio angažman Domagoja Marušića, 20-godišnjeg krilnog napadača koji s njima trenira od prvog dana priprema.

Nakon postignutog sporazuma s NK Široki Brijeg u kojem je prošao sve uzrasne kategorije, Marušić je potpisao ugovor u trajanju do 31. svibnja 2023. godine.

U prvom dijelu aktualne sezone nastupao za NK Neretvanac Opuzen, a osim toga bio je i reprezentativan Hrvatske i BiH, gdje je ostavio zapažene rezultate.

Svoje oduševljenje dolaska u HŠK Zrinjski nije krio, ali je i uputio veliku zahvalu klubu u kojem je ponikao, kao i klubu gdje je proveo dio svoga nogometnog puta, te poslao tračak nade u povratak na Pecaru!

“Svoje prve nogometne korake kao šestogodišnjak napravio sam u Škola nogometa NK Široki Brijeg, gdje sam i prošao sve nogometne uzraste. NK Široki Brijeg mi je pružio sve uvjete kako bih napredovao od samog početka. Na odlasku želim se zahvaliti svim djelatnicima kluba, svim suigračima s kojima sam dijelio svlačionicu, kao i svim trenerima koji su me trenirali, te navijačima uz nadu kako će se što prije vratiti na Pecaru nakon ovoga prekida zbog koronavirusa. NK Široki Brijeg je klub s visokim ambicijama i želim mu puno sreće u budućnosti. Naravno, zahvaljujem se i NK Neretvanac Opuzen u kojem sam proveo dio svoga nogometnog puta. I, na kraju, jedno veliko hvala i mojoj obitelji, prijateljima i djevojci koji su mi najveća podrška” – kazao je Domagoj Marušić.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO