ŽZH se “vraća u normalu”: Školarci redovno na nastavu, ugostiteljima produženo radno vrijeme do 24 sata!

PRO Oglas

Po preporuci zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa organizira nastavu za učenike svih razreda srednjih škola redovito od ponedjeljka 1. veljače 2021. godine, odnosno svi učenici će pohađali nastavu svaki dan, ali pod uvjetom da se i dalje poštuju smjernice koje se tiču kontinuirane edukacije nastavnog osoblja i djece, provođenja mjera dezinfekcije i ventilacije prostorija i sprječavanja grupiranja učenika prilikom dolaska u školu odnosno odlaska iz škole.

Iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa napominju, kako su ove mjere bazirane na trenutnoj epidemiološkoj situaciji te su podložne promjenama ukoliko se situacija pogorša.

Iz razloga brojnih upita ugostitelja, ali i građana o radu ugostiteljskih objekata na području Županije Zapadnohercegovačke, podsjećamo da je na snazi zapovijed Županijskog stožera civilne zaštite broj: 14-05-44-146-4/20 od 1. listopada 2020. prema kojoj se radno vrijeme svih ugostiteljskih objekata ograničava do 24 sata.

Sve donesene nove zapovijed Županijskog stožera civilne zaštite možete pročitati u nastavku:

Zapovijedi koje vrijede od 1.veljače 2021. na području ŽZH

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO