Petak, 27 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

KAKVI AMATERI: MUP RS-a se pohvalio sa rekordnom zapljenom od 73 kg kokaina, a nitko nije još uhićen!

MUP RS- a je u Doboju zaplijenio 73 kilograma kokaina.

– Oduzeti kokain je u BiH transportiran sakriven u pošiljci druge naručene robe koja se uvozila u BiH- priopćeno je iz entitetskog MUP-a koji je objavio fotografije zaplijenjene droge.

Istraga se provodi pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a u suradnji sa partnerskim agencijama država Europske unije i Europolom.

– Policijski službenici MUP-a RS nastavljaju da poduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela organiziranog kriminala u vezi sa nedozvoljenom proizvodnjom i prometom opojnih droga – naveli su iz policije.

U priopćenju se navodi kako još uvijek nitko nije uhićen.

OGLASILI SE IZ TUŽITELJSTVA BIH

Policija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Uprave za organizirani i teški kriminalitet, zaplijenila je na području Doboja 73 kg opojne droge kokain, krijumčarene i sakrivene u pošiljci druge naručene robe iz uvoza u Bosnu i Hercegovinu.

To je jedna od najvećih zapljena kokaina u postdejtonskoj BiH. Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom narko-tržištu je više milijuna eura. Akcija je izvedena pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Tužiteljstvo BiH nastavlja istragu s ciljem potpunog rasvjetljavanja i dokumentiranja nezakonitog djelovanja i izvršenja krivičnih djela organiziranog kriminala u vezi s neovlaštenim međunarodnim prometom opojnih droga, navedeno je u priopćenju.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.