Petak, 25 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Pogledajte kriminalci kako FUP upada – TIK-TAK-TIK-TAK

Specijalna jedinica Federalne uprave policije (FUP) je uz asistenciju MUP-a RS-a u okviru saradnje s Europolom u projektu “Balkanski kartel” jučer sprovela veliku akciju kodnog naziva “DM tetris”.

Kako Klix.ba saznaje, uhićeno je sedam osoba, a pretresi su izvršeni na 13 lokacija na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine.

Osumnjičeni se terete za niz teških krivičnih djela kao što su neovlašteni promet opojnim drogama i neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne upotrebe.

Akcija je realizirana pod nadzorom tužitelja Tužiteljstva BiH, a po naredbi Suda BiH.

Sve je koordinirano u suradnji s policijskim agencijama u više europskih država (Hrvatska, Slovenija, Njemačka, Nizozemska, Belgija i druge države članice Europske unije).

https://otpor.media/u-hrvatskoj-popadala-ekipa-narkobosa-iz-bih/

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak i direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjić zahvalili su se policijskim službenicima koji su sudjelovali u uspješnoj provedenoj akciji.

“Federalna uprava policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova je još dokazala da ima kapacitete odgovoriti najsloženijim međunarodnim operacijama”, priopćeno je.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.