Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Slučajevi X se nasnimali poučnih detalja sa policijom u Posušju

Kamere emisije ”Slučajevi X” ponovno su boravile u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Ovoga puta kamere su pratile rad policije u Posušju.

Na početku emisije predstavljena je općina Posušja te je istaknuto da je ovo mjesto regionalni centar noćnog života i svojevremeno bilo proglašeno četvrtom najboljom destinacijom za izlaske na Balkanu.

Potom je načelnik Policijske uprave Posušje Damir Čutura predstavio rad policije te izdvojio statističke brojke izdvojivši da su imali zaplijene kokaina, heroina i marihuane.

Čutura navodi da je u Posušju evidentiran porast broja kaznenih djela nasilja u obitelji. Od 2017. do 2022. godine evidentirano je 15 kaznenih djela, a samo u 2023. godini evidentirano je osam kaznenih djela nasilja u obitelji.

Negativni trendovi nastavljeni su i u ovoj godini te su u prva tri mjeseca evidentirana četiri kaznena djela nasilja u obitelji.

Dok su kamere pratile rad policije u Posušju, skoro svi vozači su prošli bez kazne jer su uredno bili vezani te su imali svu potrebnu opremu.

Jedan je dobio prekršajni nalog zbog sigurnosnog pojasa i kutije s prvom pomoći dok je jedan mladić završio u policijskoj postaji zbog toga što je ”napuhao” 1.89 promila iako je prije toga kazao da je konzumirao alkohol, ali da nije ”vrlo”.

Hayat.ba

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.