Srijeda, 18 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Solidarnost na djelu: Ukradeni BMW iz Širokog Brijega pronađen u Mostaru

Ukradeno vozilo marke BMW S60, crne boje, s registracijskim oznakama E01-J 942, koje je jutros nestalo ispred obiteljske kuće u naselju Brig u Širokom Brijegu, pronađeno je u Mostaru, pored Starog tržnog centra, kraj igrališta.

Automobil je prepoznao i pronašao, ni manje ni više, nego Širokobriježanin, koji je prepoznao vozilo po registracijskim oznakama i odmah kontaktirao vlasnika.

Vlasnik vozila ovim putem preko portala OTPOR.Media izražava veliku zahvalnost svima koji su sudjelovali u potrazi i podijelili objavu o krađi putem društvenih mreža. Njegova je zahvalnost posebno usmjerena prema osobi koja je pronašla automobil, čiji je brzi i odgovorni postupak omogućio da se vozilo locira u tako kratkom vremenskom roku.

Nakon što je primio informaciju o pronalasku, vlasnik je odmah kontaktirao djelatnike MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), koji su izašli na teren i obavili uviđaj na mjestu gdje je vozilo pronađeno. Prema riječima vlasnika, on vjeruje da će, uz prikupljene dokaze i brz rad policije, počinitelji ove krađe uskoro biti identificirani i privedeni pravdi.

Ova priča pokazuje koliko je važna solidarnost i spremnost građana da reagiraju i pomognu u situacijama poput ove. Brzom reakcijom, dijeljenjem informacija i suradnjom, svi su zajedno doprinijeli uspješnom ishodu ovog slučaja.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.