Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Poziv na Javnu raspravu na Nacrt zakona o srednjem strukovnom obrazovanju i obuci u ŽZH

Zaključkom Skupštine Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-XVI-997-1/24 od 31. srpnja 2024. godine, zaduženo je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke da provede Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o srednjem strukovnom obrazovanju i obuci u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

U skladu s navedenim, pozivamo Vas na Javnu raspravu, koja će održati 11. rujna 2024. godine (srijeda) s početkom u 10.00 sati u dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, Stjepana Radića 37b, Široki Brijeg.

Također, pozivamo Vas da svoje pisane prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Nacrta Zakona o srednjem strukovnom obrazovanju i obuci u Županiji Zapadnohercegovačkoj dostavite najkasnije do ponedjeljka, 2. rujna 2024. godine, na email adresu: info@mozkszzh.gov.ba ili putem pošte na adresu: Stjepana Radića 37b, 88220 Široki Brijeg.

Tekst Nacrta Zakona o srednjem strukovnom obrazovanju i obuci u Županiji Zapadnohercegovačkoj možete preuzeti OVDJE.

Molimo Vas da dolazak na Javnu raspravu potvrdite najkasnije do petka, 6. rujna 2024. godine na email adresu: info@mozkszzh.gov.ba .

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.