Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Uznemirujuće mikroskopske fotografije onog što se nalazi u bočici…

Sadržaje COVID cjepiva počinju otkrivati različiti neovisni liječnici širom svijeta. U prethodnim člancima obuhvatio sam dokaze i/ili analize koje su iznijeli dr. Robert Young i dr. Carrie Madej, a koji su uključivali otkriće da su neka od lažnih cjepiva protiv COVID-a uključivala grafen, metalne nanočestice, PEG i parazite, poput samosvjesnih stvorenja i niti.

U ovom članku predstavit ću nalaze dva druga liječnika koji su proveli vlastita istraživanja i analize. Nalazi su, nažalost, ali ne iznenađujuće, užasni. S jedne strane, dodatno potvrđuju ono što su Young i Madej već podijelili sa svijetom. S druge strane, u svijet unose nove nikad viđene tvari. Što više znamo o sadržaju voska COVID -a, to više postaje očito da su te mješavine pune opasnih toksina i sintetičkog života koji apsolutno, ni pod kojim okolnostima, ne pripadaju ljudskom tijelu.

SADRŽAJ COVID CJEPIVA: DR. ZANDRE BOTHA

Doktorica Zandre Botha iz Južne Afrike, već je 15 godina certificirani analitičar žive i osušene krvi, pojavila se u emisiji Stew Peters kako bi razgovarala o svojim nedavnim snimkama koje se odnose na cjepivo protiv COVID-a. Botha je proučavala i samo cjepivo protiv COVID-a, kao i krv pacijenata cijepljenih protiv COVID-a. U svojoj je analizi koristila bočice za COVID cjepivo (Johnson i Johnson). Botha je potvrdila da su rezultati vrlo uznemirujući i da nikad nije vidjela ništa slično u svojih 15 godina analize mikroskopije krvi. Nekoliko puta u intervjuu naglašava da nije stručnjakinja, ali krv i uzorke pod mikroskopom promatra već desetljeće i pol.

Krv pacijenta cijepljenog protiv COVID-a pod mikroskopom, pokazuje deformirana crvena krvna zrnca i tajanstvenu tamnu tvar. Zasluga za sliku: dr. Zandre Botha / Stew Peters

Kad je analizirala krv svojih pacijenata cijepljenih cjepivom protiv Covida-19, vidjela je užasne primjere rouleaua (slaganje i skupljanje crvenih krvnih stanica zajedno u stupce). Dr. Young je o rouleauu (i efektu korone) govorio još 2020. godine na početku ove plandemije. Također je otkrila čudnu crnu tvar/strukturu među crvenim krvnim zrncima. Značajno je da je dr. Botha to pronašao kod svakog pacijenta sa simptomom!


Ono što je pronašla u bočicama bilo je još više uznemirujuće. Prije svega, pronašla je potpuno istu gore spomenutu crnu strukturu u bočici kao i u krvi. Također je pronašla tamne ili crne simetrične krugove koji bi mogli biti metalni, držani zajedno spojnicama (pogledajte istaknutu sliku ovog članka). Izgledalo je projektirano i samo sastavljalo se! Na drugom slajdu pokazuje da su se počele stvarati crne crte. Doktorica Botha navodi da je prije u analizi krvi vidjela mjehuriće zraka, te da te tvari nisu bili mjehurići zraka. Također je provela analizu tamnog polja i otkrila da čestice reflektiraju.

Radila je i s pacijentima koji se oporavljaju od COVID-a i od cjepiva protiv COVID-a. U oba slučaja pogledajte njenu web stranicu za alternativne protokole liječenja.

SADRŽAJ COVID CJEPIVA: ANALIZA DR. JOHNA B.

“Znanstvenik, predavač, otac i zviždač” s više od 30.000 sljedbenika na Twitteru analiziralo je najnoviju inkarnaciju Pfizer BioNTech mRNK cjepiva pod nazivom Comirnaty. Nisam uspio provjeriti kako je dobio Comirnaty, budući da sam shvatio nedavno odobrenje od strane FDA-e za Comirnaty, ali BNT162b2 nije te da Comirnaty još nije bio dostupan na tržištu. Međutim, dr. John B. objavio je svoje rezultate na svojoj Twitter stranici, a prva fotografija prikazuje ruku u rukavici koja drži bočicu s oznakom Comirnaty. Uključit ću neke njegove slike, ali ne sve. Kao i uvijek, čitajte dalje, napravite svoje istraživanje i dođite do vlastitih zaključaka.

Na svojim slikama navodi mnoga mjerenja, pa je za referencu 1 metar (m) = 1.000 milimetara (mm) = 1.000.000 mikrometara (µm) = 1.000.000.000 (nm). To znači da ima 1 tisuću nanometara u 1 mikrometar. Počinje pokazujući kako zumira u jednoj kapljici:

“Neke agregacije čestica bile su također vidljive u tekućini”

Mogu se vidjeti i strukture nalik vlaknima. Njihov promjer je u rasponu nm. (Upamtite, ljudska kosa ima promjer od oko 70-90 µm). Neki od njih izgledaju poput kontinuiranog vlakna (a, c), neki imaju grane (b, d).

“Također se vidi struktura nalik prstenu.”

“Dalja klasa čestica: relativno velika i s jedinstvenim svojstvima loma svjetlosti. Dolaze u različitim oblicima (npr. štapni, kvadratičasti)

Posljednje 3 fotografije sadrže predmete vrlo čudnog oblika, od kojih neki izgledaju poput krhotina stakla, a neki su jasno prelijevajući, luminiscentni ili fluorescentni. Opet, da kažem očito, koje su to tvari i što, dovraga, rade u otopini namijenjenoj za ubrizgavanje u ljudski krvotok?

ZAJEDNIČKE TEME

Do sada, sa sve više nezavisnih liječnika i znanstvenika koji provode vlastitu analizu bočica s cjepivom protiv COVID-a, možemo stvoriti sliku o tome što se doista nalazi u njima. Uobičajene teme sadržaja cjepiva protiv COVIDA-19 su:

-predmeti čudnog oblika poput krhotina stakla


-niti (od kojih neke imaju grane koje rastu) (vidi i COVID maske i Madejine dokaze)


-svijetle luminiscentne ili fluorescentne boje (vidi Madejine dokaze i dokaze Johna B.), koje upućuju na luciferazu i/ili računalni sustav


-sintetičke/konstruirane tvari (izgledaju simetrično, npr. strukture poput prstena čine savršeni krug ili crna kružna mreža na istaknutoj slici)


-samostalno sastavljanje

ZAVRŠNE MISLI

Kontrolori Novog svjetskog poretka morali su znati da će ljudi na kraju analizirati sadržaj cjepiva pod mikroskopom i otkriti što se u njima nalazi. Na početku plandemije činilo se da je pristup bočicama strogo kontroliran, ali sada im mnogi neovisni liječnici imaju pristup. Jesu li doista mislili da će se izvući sa skrivanjem sadržaja od javnosti zauvijek? Ili misle da je njihov plan predaleko za ovu izloženost materiji? Je li im drago što je to sada izašlo, kako bi izazvalo osjećaj naučene bespomoćnosti u masama? Dokazi koje su ti liječnici otkrili i prezentirali ovdje (i u prethodnim člancima) lako bi se mogli koristiti pred sudom u bezbroj slučajeva koji se odnose na lažnu pandemiju COVID-a i hitne slučajeve. Čovječanstvu se doslovno ubrizgavaju sintetičke tvari, od kojih se neke same sastavljaju, pa čak mogu biti i samosvjesne.

Transhumanizam ne dolazi; već je ovdje.

Autor: Makia Freeman

Logicno.com

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.