Utorak, 22 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

FOTO: Pajdo u Širokom Brijegu Audija “ućera” čoviku u kuću

Danas je Badji dan i običaj kada se predvečer obitelj okuplja oko stola i domaćin unosi Badnjak s pozdravom “Faljen Isus! Dobro vam došla badnja večer!”. No, rano jutro na Badnji dan domaćin obiteljske kuće i njegovi ukućani u Širokom Brijegu bivaju iznenađeni nesvakidašnjim “gostom” koji ih je iz sna probudio oko 5 sati.

Naime, vozač je svog Audija “ućera” izravno u obiteljsku kuću u Ulici kardinala Alojzija Stepinca, probivši vanjski dio kuće pričinivši pri tome veću materijalnu štetu u samoj kući.

Sreća što nitko od ukućana nije ozlijeđen iako je u blizini prostorije u koju je vozilo ušlo spavalo i malo dijete, a kako nam je kazao domaćin, unatoč snažnom udaru, kršu i lomu, dijete je nastavilo spavati, dok je njih (roditelje) probudilo iz sna i na trenutak nisu mogli vjerovati što vide na mjestu gdje je bio obiteljski stol, ali ubrzo su se sabrali i priskočili u pomoć suputnicima spomenutog vozila koji su na sreću prošli bez ozljeda.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici PU Široki Brijeg, a kod vozača je ustanovljeno kako je isti bio pod utjecajem alkohola. Tijekom dana zidari su uspjeli sazidati uništeni dio kuće, a domaćin će ne sumnjamo unatoč situaciji i stresu kojeg su prošli u jutarnjim satima svojoj obitelji unijeti Badnjak uz pozdrav “Faljen Isus! Dobro vam došla badnja večer!”

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.