Srijeda, 2 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Američka ambasada u BiH kritizirala Dodika jer ne daje suglasnost OS BiH za gašenje požara na području Hercegovine

Američka ambasada u Bosni i Hercegovini prokomentirala je potez člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika koji nije dao svoju suglasnost za angažiranje Oružanih snaga BiH za gašenje požara na području općine Prozor-Rama.

https://otpor.media/dubre-i-smece-od-coveka-milorad-dodik-ponovno-odbio-poslati-helikopter-da-gasi-veliki-pozare-u-hercegovini/

-Nepoštivanje dužnosti je da izabrani službenik ignorira zahtjeve lokalnih vlasti za pomoć kada dođe do prirodne katastrofe. Lider sigurnost i sigurnost svih građana stavlja na prvo mjesto.

Sramotan je propust određenih izabranih službenika da djeluju kako bi zaštitili živote i imovinu građana ugroženih štetnim šumskim požarima koji trenutno pogađaju Bosnu i Hercegovinu – navela je američka ambasada u BiH na Twitter profilu uz hashtag “ljudi prije politike”.

Podsjetit ćemo da je Dodik i prošlog ljeta odbijao dati suglasnost za angažman helikopterske jedinice Oružanih snaga BiH u svrhu gašenja brojnih požara na području Hercegovine, a jedan od najvećih je bio na području Širokog Brijega kada su u pomoć stizali kanaderi iz Hrvatske.

https://otpor.media/video-dodik-na-iglama-kanaderi-iz-hrvatske-gasili-pozare-na-podrucju-kocerina/

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.