Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

DOZNAJEMO: Suspendirani policajci u Ljubuškom mogli bi za sobom “povući” nove pretresa i nove istraga!

Dvojica pripadnika PU Ljubuški, A.V. i M.E. trenutno su suspendirani zbog sumnje u nezakonite radnje, Tužiteljstvo ŽZH naredilo je pretres njihovih kuća i službenih prostorija….

Naime, navedeni se sumnjiče se da su prije mjesec dana, na području Ljubuškog, opljačkali državljanina Republike Turske, koji je to i prijavio policiji, a što je potvrđeno i iz MUP-a ŽZH kako je u tijeku istraga protiv dvojice policijskih službenika.

https://otpor.media/trenutno-suspendirani-2-policajca-iz-ljubuskog-osumnjicena-da-su-opljackali-turcina-a-sumnjice-se-i-za-vise-krivicnih-djela/

Ni MUP ŽZH, niti Tužiteljstvo ŽZH zbog osjetljivosti istrage nisu mogli iznositi više detalja svezi tog sramotnog čina ako su ga uistinu počinili policijski djelatnici koji bi nam trebali ulijevati “sigurnost i povjerenje”, ali sve ide ka tome da postoje određene indicije da su upravo i napravili tako nešto, a nakon izlaska ovog događaja u javnost, isplivavaju novi detalji i izgleda kako nisu jedini koji su “radili”, i vjerojatno dan danas ovakve i slične stvari “rade” noseći uniformu koju kaljaju svojim ponašanjem i uništavaju povjerenje naroda u ostale časne policijske djelatnike koji svoj posao rade profesionalno.

Dokaz tome su i same informacije i detalji koje je portal OTPOR.Media dobio od svojih izvora u MUP-u ŽZH, a o kojima ćemo u narednim tekstovima više kazati.

Kako nam je kazao izvor, zbog časnih ljudi koji svoj posao profesionalno odrađuju, izričito se ograđuju od navodnih kriminalnih radnji njihovih kolega i upoznati su da takvih događanja ima u njihovim redovima, i kako ovo nije neka novost i bilo je pitanje samo kada će dospjeti u medije ili “naletjeti” na krivu osobu. Koliko god bila sramota, na jednu stranu i drago im je da se stane na kraj ovakvim i sličnim radnjama u ovom sektoru gdje ljudima trebaju jamčiti sigurnost i povjerenje u njihov rad!

Ono što doznajemo, je da se protiv njihovih kolega vodi kaznena istraga zbog teškog razbojništva s oružjem za koje im prijeti do 20 godina zatvora. Kako nam je kazao izvor iz MUP-a ŽZH, koji je upoznat s detaljima istrage, tužitelj Aničić je naredio pretres njihovih kuća i policijskih prostorija. Nakon toga među njihovim kolegama je nastala velika pomutnja jer bi moglo doći do novih pretresa i novih istraga.

NASTAVALJA SE….

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.