Petak, 11 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

AKCIJA PU ŠIROKI BRIJEG – U dvije različite akcije zaplijenili 7 smotuljaka, u 5 trava u dva heroin!

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, dana 24.10.2022. godine u 20.00 sati na mjestu Ljuti Dolac, Široki Brijeg, policijski službenici PU Široki Brijeg zaustavili su i kontrolirali osobno motorno vozilo marke „VW Cady”, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao IV (36) iz Mostara.

Tom prilikom policijski službenici su kod gore imenovanog pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta dva smotuljka u kojima se nalazi materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Heroin”.

Nad IV je u prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada tijekom koje je ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ,,Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz čl. 239 KZ F BiH.

Po kompletiranju predmeta protiv imenovanog IV(36) bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave policije ŽZH.

Dana 24.10.2022. godine u 22.45 sati u mjestu Knešpolje, Široki Brijeg, u blizini magistralne ceste M-6.1, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su uočili i legitimirali mušku osobu za koju su utvrdili da se radi o IF (26) iz Trebinja.

Tom prilikom policijski službenici su kod imenovanog IF pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta jednu prozirnu PVC vrećicu u kojoj se nalazi pet smotuljaka sa sadržajem suhe zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa „Marihuana”.

Nad imenovanim IF je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada kojom je prilikom isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ,,Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz čl. 239 KZ F BiH.

Policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv IF (26) uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl.239 KZ F BiH, kazali su iz Uprave policije ŽZH.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.