Srijeda, 9 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Kostelići pakirate kofere, odlazite u prošlost, dolazi ekipa s Gimnazije iz Širokog Brijega!

Obitelj Kostelić polako može “pakirati kofere” jer uskoro na skijašku scenu dolazi ekipa iz Širokog Brijega koja će bez imalo straha savladati sve prepreke svakog profesionalnog postavljača zastavica na stazama kojima će pokušati sabotirati sve spustaše sa svojim nekim fix idejama!

Širokobriješka ekipa koja se priprema za nadolazeću zimu ima u planu pokoriti Arlberg u Austriji, Val Thorens “najviše” skijalište u Europi koje se nalazi u Francuskoj, Gstaad u Švicarskoj, jedno od najboljih skijaša u svijetu Kitzbühel koje se nalazi negdje na području Austrije, a razmišljaju ako vremena bude između da posjete i zagrebačko Sljeme.

Prvi treninzi su odrađeni na krovu Gimnazije u Širokom Brijegu i pokazuju koliko je ekipa uvježbana i snalažljiva da svaku prepreku premaše. Roditelji su sigurno jako ponosni, kao i sama ravnateljica “strukovne” kada gledaju svoju djecu koja idu ka uspjehu života!

Obzirom kako se radi o maloljetnicima koji vrhunski izvršavaju ove visinske pripreme i vježbe spuštanja niz krov širokobriješke Gimnazije, lica smo nekako “blurali” iako nemamo taj običaj, ali kontamo kada jednog dana budu uspješni i punoljetni dobro ćemo moći unovčiti materijal!

Neki na žalost nisu znali da imamo ovako talentirane mladeži, a portal OTPOR.Media donosi Vam ekskluzivne snimke priprema ekipe za osvajanje najviših skijaških vrhova, a ima tu i već spremnih koji se mogu priključiti GSS-u:

Svaka čast dečki, samo naprijed, ima po BiH i viših zgrada pa okušajte se i na većim “vrhovima” jer ipak “najviše” skijalište u Europi Val Thorens nalazi se na visini od 2300 metara, što je negdje oko 7 puta više od one na kojoj trenirate!

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.