Nedjelja, 13 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Propjevala ptičica, pa joj dozvolili da može bildati samo kod kuće!

Nakon što je uhićen, Denis Stojnić pušten je iz pritvora, potvrđeno je za Raport.ba.

https://otpor.media/uhicen-denis-stojnic-za-organizirani-kriminal-vezan-za-keljmedija-prljave-drotove-i-celnog-covjeka-osa-e/

Kako je rečeno, Stojnić je nakon ispitivanja u Tužiteljstvu pušten u kućni pritvor.

No, razlog zbog kojeg je pušten u kućni pritvor nije taj što ‘nema razloga za zadržavanje u pritvoru’. On je, kako je rečeno Raportu, faktički propjevao pred tužiteljima nakon višesatnog ispitivanja.

On je, kako je priopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, osumnjičen za organiziranje prostitucije i organizirani kriminal. Stojnićeve kriminalne radnje razotkrila je Sky aplikacija, a navodno je surađivao sa klanom Elvisa Keljmendija i korumpiranim policijskim službenicima.

Zanimljivo je da je Keljmendi, inače Stojnićev kum, također u kućnom pritvoru. I to nakon što je pristao na suradnju s Tužiteljstvom BiH.

Stojnić je inače blizak brojnim policijskih i paraobavještajnim strukturama, u kojima sad, vjerojatno vlada strah.

S obzirom na to da je Stojnić izašao uz deal sa Tužiteljstvom, panika je vjerojatno poprimila šire razmjere jer se oni koji imaju oraha u džepovima pitaju koliko je Stojnić ispričao i koga je sve spomenuo.

https://otpor.media/slobodan-vaskovic-razotkriva-kriminalnu-grupu-direktora-osa-bih-i-glavnog-inspektora-fup-a/

U prilog tome govori i podatak koji je Raportu neslužbeno potvrđen. Naime, tijekom privođenja Denisa Stojnića, bio je prisutan i njegov brat Dado. Njega je uporno, bez prestanka, zvao jedan visokopozicionirani pripadnik sigurnosnih agencija. Međutim, Dado Stojnić nije se javljao, jer su ga navodno upozorili i pripadnici MUP-a da se ne javlja dok su u službenim prostorijama.

Raporta.ba

VIŠE TEKSTOVA KRIMINALNIH AKTIVNOSTI NA PODRUČJU BiH MOŽETE PRONAĆI U RUBRICI PORTALA OTPOR.MediaKriminal & Korupcija

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.