Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Umalo “odletio” snimajući nevrijeme koje mu uništava sve. Domaće “pranje” voća u Nameksu!

Kako smo već pisali, ovog četvrtka oko 18 sati područje Širokog Brijega zadesilo je iznimno snažno nevrijeme praćeno tučom, olujnim vjetrom i kišom. U svega nekoliko minuta, ova prirodna nepogoda izazvala je velike štete na poljoprivrednim kulturama i infrastrukturi.

https://otpor.media/video-tuca-olujni-vjetar-i-kisa-u-samo-nekoliko-minuta-njih-troje-sve-potuklo-u-sirokom-brijegu

Svi timovi hitnih službi reagirali su na nekoliko lokacija kako bi osigurali sigurnost građana i sanirali nastalu štetu. Prema posljednjim informacijama, nije bilo ozlijeđenih, ali štete su značajne.

Čitatelj koji nam je dostavio snimku iz mjesta Trn, na području Širokog Brijega, pokazuje kako se vrijeme “u minuti” izmijenilo.

Naime, dok je snimao nalete vjetra kako lome krošnje voćaka oko njegove kuće, iznenada je stigao toliki nalet vjetra, nošen tučom i kišom, da je njega gotovo odnijelo nekoliko kilometara naniže u trgovački objekt Nameks po voće!

Kada su se povukli vjetar i tuča, vrijeme je bilo izaći van i vidjeti je li išta ostalo od voća i povrća. Ono što je vidio naš čitatelj kada je stigao pred svoj vrt, bilo je samo za sjesti i plakati jer je doslovno sve bilo uništeno, a za koji dan je već trebalo biti na stolu ove obitelji.


Kako nam je kazao – “Sreća nikom ništa nije bilo, kravu sam na vrijeme uspio u štalu uvesti, a ovo ćemo već nekako nadoknaditi jer moja obitelj će jesti ekološku i domaću hranu”!

Dok je naš čitatelj ovaj put izbjegao “let” do Nameksa po uvozno voće i povrće, u tom trgovačkom centru, koji se nedavno renovirao “iz temelja”, odvijala se druga “drama” izazvana istim nevremenom. Brojni kupci koji su se tog trenutka zatekli u njemu mogli su svjedočiti kako se voće u tom trgovačkom centru pere domaćom kišom i dolazi oprano na vaš stol!

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.