Utorak, 22 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Oldtimeri će prodefilirati zapadnom Hercegovinom

Oldtimer klub “ERO” ove godine organizira 14. Međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera „4 GRADA HERCEGOVINE 2023.“.

Susret koji će zasigurno privući veliki broj sudionika i zaljubljenika u starodobna vozila održat će se u nedjelju 4. lipnja 2023. godine.

Okupljanje i prijave sudionika održat će se na Agroturizmu Marića gaj od 9 do 11 sati. U 11 sat je start i obilazak četiri grada/općine u ŽZH. Oldtimer će se kretati od Gruda prema Posušju, Širokom Brijegu te Ljubuškom. Po dolasku u Ljubuški, u Motelu “Most” bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta.

Kotizacija za svakog vozača iznosi 60,00 KM, a suvozača 40,00 KM (doručak, ručak, večera, piće, zahvalnice i prigodni pokloni).

Vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju. Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta je oko 80 kilometara. Vozila koja nastupaju moraju biti tehnički ispravna u uredno registrirana. Tijekom održavanja susreta vozi se na vlastitu odgovornost čime se organizator ograđuje od bilo kakvog potraživanja ili naknade štete temeljem bilo kojeg eventualnog štetnog događaja.

Poštovani prijatelji oldtimeraši i ljubitelji starodobnih vozila, pozivamo Vas da svojim dolaskom i svojim vozilom uveličate naš susret i druženje i tako upoznate naše gradove i hercegovački krajolik, poručili su.

Program 14. Međunarodnog susreta starodobnih vozila:

Nedjelja, 4. lipnja 2023.
Lokacija: Agroturizam „Marića gaj“, Motel „KIWI“, Grude

od 09:00 do 11.00 sati – Okupljanje i prijave sudionika, doručak,
11.00 sati – Start i obilazak 4 grada Županije Zapadnohercegovačke:
– Grude oko 11:30 – 12:30 sati,
– Posušje oko 13:00 – 14:00 sati
– Široki Brijeg oko 14:45 – 16:00 sati (preko Čitluka se ide u Ljubuški),
– Ljubuški oko 17:00 sati.
Lokacija: Motel „MOST“, Ljubuški

17.00 sati – Večera – druženje – igre – dodjela zahvalnica,
20.00 sati – Završetak manifestacije, pozdrav i oproštaj do novog susreta.
Inače, organizator ovog susreta, oldtimer klub „Ero”, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje. Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

Grude-online.info

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.