Četvrtak, 10 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Policijski službenik za portal OTPOR.Media: Zašto poznati grudski dileri hodaju slobodno bez i jednog privođenja?

Nakon nedavne naše objave i priče na Skupštini ŽZH o zapljeni 124 kilograma čistog kokaina u jednoj širokobriješkoj tvrtki, a gdje na internetskim stranicama MUP-a nećete pronaći niti slova. Dok bi se primjerice svaki MUP pohvalio ovolikom zapljenom i organizirao press konferenciju MUP ŽZH ništa, ni riječi, dobivamo neke nove podatke.

U tom članku smo iznijeli zanimljiv detalj gdje je ministru Bebeku problem što mu zastupnici postavljaju pitanje od interesa javnosti, a nije mu problem što PU Ljubuški i Sektor krim policije imaju tek jednu zapljenu opojne droge, kao i PU Posušje, a PU Grude nema niti jednu zapljenu, dok u Širokom Brijegu samo u ovoj godini bilo preko 10 zapljena opojnih droga.

https://otpor.media/mup-zzh-se-hvali-zapljenom-jointa-a-o-poslovima-s-bananama-suti/

Odgovor na dio jednog detalja koji se tiče Gruda, dao nam je policijski službenik (zaposlen u PU Grude, a čiji su podaci poznati portalu OTPOR.Media), te nam dostavio “razrađenu šemu” funkcioniranja tog sustava u kojemu je opisao mjesta, osobe i sve potrebne stvari kojima bi se mogla pozabaviti “Unutarnja” i ostale institucije, ali s obzirom na to kako su i on trenutno “kontaminirani”, pričekat će se pravi trenutak da sve te informacije stignu njima na stol, ne samo od ovog policijskog službenika, nego i ostalih njegovih kolega iz drugih policijskih postaja, pa čak i samog ministarstva unutrašnjih poslova u Ljubuškom, a koji nam redovno dostavljaju brojna izvješća što se događa u njihovim redovima!

Odgovor policijskog službenika iz PU Grude prenosimo u cijelosti:

“Pitate se u svom tekstu kako i Grudama nema nijedna zapljena droge. Kao službenik u policiji mogu vam sa sigurnošću reći da je to zato što su Grudski dileri i proizvođači pod zaštitom policije i politike. Zašto poznati grudski dileri hodaju slobodno bez i jednog privođenja. Policija zna za svaku plantažu, a ako je i procesuiraju, sud ih oslobodi. Sjetite se slučaja iz 2016 god., Vrcan, Vrcan, Vekić i Grubišić za uzgoj 38 stabljika. Pronađeni, evidentirani ali nitko nije odležao ni dana.

Zašto? Zbog korumpiranog sudstva, tužiteljeva i namjernih pogrešaka u vođenju postupka.

Onaj koji je sve organizirao, potpuno oslobođen, a ostali dobili uvjetne osude ili zamjenu zatvora za novac. Sve lako provjerivo.

Zna se u grudama u kojim se kafićima dila droga, pa i srednjoškolcima, jer su kafići naravno u neposrednoj blizini škole. Sve to pred očima policije.

Dok roditelji ne uzmu pravdu u svoje ruke ili dok ne bude kasno. Ako bi se istraživalo po onoj američkoj, prati trag novca, sve bi bilo jasno.

Ali evo, to je poznati rad PU Grude. Sada bi mogli eventualno privesti nekog kurira, da zadovolje formu” – kazao nam je ovaj policijski službenik čije podatke nećemo iznositi jer je jedan od naših suradnika koji želi stvari u društvu mijenjati na bolje, a “njegovi” mu ne daju!

Dodajmo na kraju kako je i sama PU Grude “kontaminirala” i što se razotkrilo nakon teškog zločina u Gorici koji se dogodio 04.08.2022. godine.

https://otpor.media/zupanijskom-tuziteljstvu-u-sirokom-brijegu-poslana-kaznena-prijava-protiv-vise-pripadnika-pu-grude/

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.