Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu formiralo predmete protiv više službenika PU Grude

Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu potvrdilo nam je da su formirani predmeti protiv više službenih osoba iz tzv. Policijske uprave Grude’ i da je u tijeku kriminalistička obrada, javlja FB stranica “Ostavke rukovodstva PU Grude” kojom upravljaju obitelj i prijatelji ubijenih u teškom zločinu u Gorici koji se dogodio 04.08.2022.g.

Kaznene prijave protiv pripadnika tzv. PU Grude odnose se na kriminalne radnje koje su isplivale na površinu u procesu suđenja ubojici Jozi Jasaku za zločin u Gorici.

Radi se o više kaznenih djela:

Krivotvorenja službene isprave iz čl. 389. KZ FBIH, kazneno djelo Zlouporaba položaja ili ovlasti iz čl. 383. KZ F BiH i kazneno djelo Nesavjestan rad u službi iz čl. 387. KZ F BiH, ili nekog drugog kaznenog djela. Kao i kaznenog djela Davanja lažnog iskaza iz čl. 235. st.3. KZ FBIH.

Treba podsjetiti na činjenicu da je tročlano sudsko vijeće sa presjedavajućom vijeća, dr. sc. Katicom Artuković na Županijskom sudu u Širokom Brijegu, vjeru poklonilo ubojici Jozi Jasaku osobi sa utvrđenim neospornim paranoidnim poremećajem ličnosti a ne policijskim službenicima iz tzv. PU Grude kao ni njihovim službenim dokumentima!!

Sudsko vijeće izrazilo je sumnju u svjedočenja policijskih službenika iz tzv. PU Grude kao i u istinitost službenih zabilješki sačinjenih u tzv. PU Grude!!

Sve navedeno je poraz ovog duboko bolesnog društva. Upravo oni koji bi trebali predstavljati stup ovog društva su poraz ovog sustava u kojem živimo!

Društva u kojem se vjeruje monstrumu a ne policijskim službenicima koji ni nakon 25 godina na istom radnom mjestu ne znaju opis i opseg svoga posla!!

Katastrofa!!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.