Petak, 18 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Donatorski doručak povodom Dana kruha održan u Kutku Sreće u Širokom Brijegu

Donatorski doručak koji se održao u Kutku Sreće u Širokom Brijegu povodom Dana kruha bio je izuzetno važan događaj s obzirom na njegovu humanitarnu i socijalnu dimenziju.

Ovaj tradicionalni događaj je organiziran u suradnji između Udruge osoba s invaliditetom i Kutka Sreće, a predstavljao je drugu po redu hvale vrijednu akciju. Cilj ovog doručka bio je obilježiti Dan kruha, ali istovremeno skrenuti pozornost na potrebu podrške osobama s invaliditetom.

FOTO: Mili Marušić

Ovaj događaj je donio zajedništvo i osjećaj solidarnosti u lokalnoj zajednici. Sudjelovali su brojni građani, predstavnici gradskih i županijskih vlasti, te članovi udruga i organizacija. Osim što su se svi okupili kako bi zajedno proslavili Dan kruha, ovaj događaj je bio prilika za promicanje svijesti o važnosti uključivanja osoba s invaliditetom u društvo.

Uključivanje osoba s invaliditetom ima izuzetnu važnost jer se radi o povećanju njihove kvalitete života, pružanju jednake prilike i podrške za njihovu socijalnu integraciju. Ovakvi događaji ne samo da skreću pažnju na potrebe osoba s invaliditetom, već i potiču zajednicu da se aktivno angažira u pružanju podrške i stvaranju inkluzivnog okruženja. To također pomaže u smanjenju stigme i predrasuda prema osobama s invaliditetom te promovira raznolikost i jednakost u društvu.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.