Petak, 18 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Genijalac iz Ljubuškog ima svoj neki plan kako “uštediti” na naknadama za gume!

Zanimljiv video koji objavljuje Udruga Eko OTPOR, u središtu pozornosti ovog puta predstavlja građanina Ljubuškog čiji je nevjerojatan um uhvatio suptilnu notu izjave ministra prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH, Zvonimira Širića.

Naime, umjesto da razumije nužnost sanacije divljih odlagališta auto guma, ovaj “genijalac” je zaključio kako treba štedjeti i da nije vrijeme da se osnuje bilo kakav račun za prikupljanje naknade za otpad.

https://otpor.media/ministar-siric-izgleda-pronasao-rjesenje-za-nelegalna-odlagalista-guma-na-podrucju-zzh/

Umjesto da shvati kako je riječ o mjeri koja bi trebala potaknuti odgovorno postupanje s otpadom, ovaj “pametnjaković”, odlučio je poduzeti “odgovorni” korak.

Njegov “genijalni” plan koji je predstavio javno svojim sugrađanima izgleda tako da je najbolje rješenje za sve spaljivanje guma, čime će se riješiti problem divljih odlagališta i istovremeno uštedjeti na budućim naknadama.

Ako bismo mogli “prodrijeti” u njegov mozak, izjava za javnost bi bila: “Bolje da ih spalim nego da ih plaćam. I svi će imati koristi. Miris za pamćenje, a kemikalije će poboljšati rod krumpira iduće godine. Mislim, tko bi platio za smjesu kad to možeš spaliti i dobiti dva u jedan?”, piše kroz svoj sarkastičan tekst Udruga Eko OTPOR.

Kako su nadalje naveli – Ovaj genijalac iz Ljubuškog sigurno će ostati upamćen po svojoj “naprednoj” interpretaciji političkih izjava. Hoće li njegov plan zaživjeti ili će ga stvarnost brzo srušiti, ostaje nam za vidjeti. Do tada, uživajmo u “inovativnom” rješenju lokalnog genijalaca.

Podsjetimo kako je ovaj “genijalac” sigurno učio od “boljih genijalac” iz Širokog Brijega, a čije “genijalne ideja” smo uistinu mnogo puta već objavljivali na portalu OTPOR.Media!

https://otpor.media/foto-crni-dim-nad-sirokim-brijegom-se-vijorijo-s-kisnim-oblakom-se-spojio/
https://otpor.media/video-industrijska-zona-knespolje-najavljuje-nam-dolazak-proljeca/

https://otpor.media/vrijedilo-je-sprijeceno-odrzavanje-sajma-guma-na-mostarskom-blatu-izlagaci-uklanjaju-svoje-standove/

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.