Subota, 19 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Albansko – Hrvatsko – Hercegovački svatovi u Širokom Brijegu

Iako je Široki Brijeg poznat po kulturnoj baštini, ove subote to su još jednom dočarali mladenci Nikolina i Kristian kada su svojim uzvanicima prošli ulicama Širokog Brijega prema crkvi Uznesenja BDM na Brigu izreći svoje sudbonosno DA.

Posebna nota u ovoj povorci bila je prisutnost zastava Albanije i Hrvatske koje su bile ponosno istaknute. Zastava Albanije, s crnim orlom na crvenoj pozadini, i zastava Hrvatske, s crvenom-bijelom šahovnicom, stvarale su prekrasan kontrast i simbolizirale sjedinjenje u ljubavi.

Dragi mladenci Kristijane i Nikolina, zastave vaših zemalja ponosno su vijorile u znak ljubavi i jedinstva, stvarajući nezaboravan prizor koji će ostati urezan u sjećanjima svih koji su danas bili svjedoci vašeg zajedničkog puta. Neka ta ljubav bude poput vjetra koji nosi sve prepreke i poput svjetlosti koja rasvjetljava najtamnije trenutke.

U ovoj novoj fazi vašeg života, želimo vam obilje radosti, ljubavi i smijeha. Neka vaša ljubav bude trajna poput planina koje okružuju Široki Brijeg. Sretan vam brak, ispunjen ljubavlju, poštovanjem i razumijevanjem. Neka svaki trenutak bude poput plesa, a svaki dan neka bude novo poglavlje u vašoj ljubavnoj priči.

Mladoženja, tako je bar meni bilo prvih tjedan dana sa Hercegovkom. Zezam se, traje i dalje (pokraj mene je dok ovo pišem). Još jednom Sretno mladenci!

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.