Srijeda, 23 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Nadobudna budala!!! Jednom rukom drži se za akvadukt u Borku, a drugom rukom tipka na mobitel

Roditelji, obratite pozornost na svoju djecu, pričajte s njima i odvojite ih od telefona, jer mnogi izazovi na društvenim mrežama opasni su po njihove živote.

Kada pomislimo da smo čuli i vidjeli sve bizarnosti i užase koje internet nudi, pojavi se nešto novo, opasno i nedopustivo, a ugrožava najmlađe, našu djecu. U pitanju su izazovi na društvenim mrežama, koji “mame” maloljetnike, a zbog internetske “igre” i dokazivanja u društvu, mnogi su izgubili život.

Cilj većine izazova je da budu što rizičniji, odnosno opasniji po život.

Ovih dana u Širokom Brijegu među mlađom populacijom kruži fotografija mladića koji je radi fotografiranja riskirao svoj život i samo se jednom rukom drži za akvadukt u Borku, a drugom rukom tipka na mobitel, piše portal Vrisak.info.

Fotografija se širi poznatom aplikacijom za komunikaciju WhatsApp, a prema opisu na slici ”za snapa” fotografija je snimljena radi objavljivanja na popularnoj aplikaciji Snapchat.

Na svu sreću sve je dobro prošlo, a ovim putem pozivamo djecu da ne pristaju na ovakve izazove, a ukoliko u njihovom društvu netko pristane na ovako riskantne poduhvate radi izazova ili fotografiranja svim silama poduzmu sve i odgovore ih od ovih radnji.

Roditelje pozovamo da svojoj djeci što je više moguće ukažu na opasnosti koje proizlaze iz ovakvih radnji kako bi našu okolinu zaštitili od nemilih scena koje su posljedica današnjeg načina života i opasnosti, koje nam pored i dobrih stvari donosi internet.

Vrisak.info

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.