Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

OPREZ: Veća skupina migranata na području Širokog Brijega, troje trenutno uhvaćeno, u dvije kuće provaljeno

Sa subote na nedjelju, na području Širokog Brijega u mjestu Kosmaj blizu Rasna, zabilježene su provale u dvije obiteljske kuće.

Nastala je materijalna šteta – vrata su obijena, prozori razbijeni, a unutar kuće su stvari bile razbacane. Jedan od vlasnika koji je govorio za portal OTPOR.Media nije mogao potvrditi je li išta ukradeno jer sada treba posložiti sve porazbacane stvari, ali je potvrdio da je došlo do provale, a djelatnici PU Široki Brijeg danas su i obavili očevid.

Kako doznajemo, jutros su mještani vidjeli veću skupinu od desetak migranata na tom području te su alarmirali policiju koja se dala u potragu za njima. Po našim saznanjima trenutno ih je uhvaćeno troje, dok se za ostalima traga, jer vjerojatno su još uvijek na tom području.

Ovim putem pozivamo sve kako bi zaštitili svoje imanje i osigurali sigurnost zbog sve većih dolazaka migranata i sve češćih provala i krađa, ne samo od njih, nego i naših lokalnih lopova, na dodatnu pažnju i oprez.

Ako posjedujete kuće ili vikendice u kojima trenutno nitko ne boravi, preporučujemo da ih povremeno obiđete kako biste bili sigurni da su sigurne i neoštećene.

Nadalje, važno je da ne zaboravimo naše starije sugrađane koji žive sami u udaljenijim dijelovima grada. Odvojite vrijeme i obiđete ih, pružite im podršku i pomoć ako je potrebna.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.