Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

“Radnička kasta i direktori” ponovne obilaze i gledaju širokobriješku gimnaziju

Širokobriješku gimnaziju zbog nedavnog požara posjetili su Dragan Čović, predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH, Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH i Toni Kraljević, ministar financija u Vladi FBiH.

Domaćini današnje posjete bili su gradonačelnik Miro Kraljević, predsjednik Vlade ŽZH Predrag Čović, ravnatelji srednjih škola, Ana Skoko i Mladen Šantić, kao i širokobriješki gvardijan fra Ivan Marić.

Tijekom obilaska i razgovora istaknuta je materijalna šteta koja je nastala nedavnim požarom na zgradi Gimnazije fra Dominika Mandića.

Izaslanstvo je upoznato sa trenutnom situacijom, odvijanjem nastave za obje srednje škole, kao i planiranim aktivnostima vezanim za obnovu.

Navedeno je kako je formiran Odbor za obnovu zgrade, kao i stručno povjerenstvo koje će procijeniti štetu i predložiti najbolja rješenja.

Sudionici su suglasni i čvrsto podržavaju obnovu zgrade znamenite širokobriješke gimnazije. Pronaći će se rješenja koja će zatvoriti financijsku konstrukciju i proračun potreban za njenu obnovu.

Grad Široki Brijeg

https://otpor.media/video-sto-su-presutjeli-tko-je-kriv-za-katastrofalno-stanje-i-sto-je-uzrok-zapaljenja-na-gimnazije-fdm-u-sirokom-brijegu/
https://otpor.media/odrzan-sastanak-strucnog-povjerenstva-za-obnovu-zgrade-sirokobrijeske-gimnazije/
https://otpor.media/odbora-za-obnovu-zgrade-sirokobrijeske-gimnazije-cilj-je-ici-s-cjelovitom-rekonstrukcijom-zgrade-ali/

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.